ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024



ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ

     Μπράβο σε οκους τους αγρότες που ειρηνικά και χωρίς να ενοχλούν τους άλλους που ήθελαν να πάνε στη δουλειά τους διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στο Σύνταγμα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου εκεί στη Βουλή. 
      Το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ολοκληρώθηκε. Σε αυτό χιλιάδες αγρότες κατέφτασαν από διάφορες περιοχής όλης της χώρας, δίνοντας το «παρών» στην μεγαλύτερη μέχρι σήμερα κινητοποίηση για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
       Ήταν μια ολονυχτία στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, ειρηνική και χωρίς παρατράγουδα η κινητοποίηση τους. Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι και σήμερα η κυκλοφορία στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας θα διεξαχθεί με δυσκολία. Η αναχώρηση των αγροτών για το δρόμο της επιστροφής θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μετά τις 11:00 το πρωί από το Σύνταγμα. Για αυτόν το λόγο έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο.
        Να προσθέσουμε πως τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο. Είτε θα ακολουθηθεί το ίδιο δρομολόγιο που χρησιμοποιήσαν για να έρθουν στην Αθήνα, δηλαδή Πανεπιστήμιου, πλατεία Ομονοίας, λεωφόρος Αθηνών και θα βγουν στον Κηφισό ή θα πάνε από την λεωφόρο Συγγρού και από εκεί να οδηγηθούν στο ποτάμι.
         Ανάλογα με τις στιγμές και τι συμφέρει η Τροχαία θα κλείνει δρόμους σε διάφορα σημεία, ανάλογα από το πού θα περνάει το μεγάλο κομβόι των τρακτέρ των αγροτών που θα επιστρέφουν στα μέρη τους.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου