Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024



 ΕΠΤΑΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ 
ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 
      Θέλοντας να προλάβουν τη συζήτηση στη Βουλή και της ψηφοφορία η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε χθες επιστολή επτά σελίδων σε όλους τους Βουλευτές! 
       Στην επιστολή τονίζονται τα πάντα. Καθώς και το αποτέλεσμα ενός τέτοιου γάμου. Άλλωστε όπως πολύ σωστά τονίζεται «Καταργεί πατρότητα, μητρότητα και ουδετεροποιεί τα φύλα». Και ακόμη μεταξύ άλλων στην επιστολή διαβάζουμε. «Η μονογονεϊκή οικογένεια είναι διαφορετική περίπτωση. Προκαλεί στέρηση του γονέα του ενός φύλου (χωρίς να αποκλείει την είσοδο του στην ζωή του παιδιού αργότερα, στο πλαίσιο μιας ετερόφυλης σχέσης), αλλά δεν προκαλεί σύγχυση των ρόλων των γονέων. Αντίθετα, η ομόφυλη οικογένεια προξενεί και τα δύο. Επιπλέον τα παιδιά αυτά συχνά δεν θα έχουν δυνατότητα γνωριμίας με τον άλλο βιολογικό γονέα τους. Δεν θα έχουν ούτε την προσωπική εμπειρία της παρουσίας του άλλου φύλου (αντίθετου των ομόφυλων γονέων τους) μέσα σε μια ετερόφυλη σχέση».
          Και σε άλλο σημείο οι Αρχιερείς στην επιστολή τους τονίζουν. «Δεν μπορεί η απόκτηση παιδιών να γίνει εργαλείο αντιρατσιστικής ή εξισωτικής πολιτικής υπέρ των ομοφυλόφιλων ατόμων». Η επιστολή της Ιεράς Συνόδου, αναφέρει μεταξύ άλλων για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ουδετεροποιεί τα φύλα στο πλαίσιο της σχέσης γονέων και παιδιών, μετατρέπει τους γονείς από πατέρα και μητέρα σε ουδετερόφιλους κηδόμενες και τοποθετεί τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων ενηλίκων πάνω από τα συμφέροντα των μελλοντικών παιδιών, που θα επιτρέψει να έχουν ως γονείς ομόφυλα ζευγάρια και θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα ή μητέρα, σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των ρόλων των δύο φύλων».
          Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε. «Προκαλείται σύγχυση στο παιδί». Και σε άλλο σημείο, η επιστολή προς τους βουλευτές αναφέρει ότι η μονογονεϊκή οικογένεια είναι διαφορετική περίπτωση, κατά την οποία δεν προκαλείται σύγχυση στο παιδί για το ρόλο των γονέων καθώς εκεί υπάρχει στέρηση του ενός γονέα χωρίς αποκλείεται την παρουσία στη ζωή του παιδιού.
«Αντίθετα, η ομόφυλη οικογένεια προξενεί και τα δύο. Επιπλέον τα παιδιά αυτά συχνά δεν θα έχουν δυνατότητα γνωριμίας με τον άλλο βιολογικό γονέα τους. Δεν θα έχουν ούτε την προσωπική εμπειρία της παρουσίας του άλλου φύλου (αντίθετου των ομόφυλων γονέων τους) μέσα σε μια ετερόφυλη σχέση»
          Και ακόμη υποστηρίζεται στην επιστολή ότι 
«Δε μπορεί η απόκτηση παιδιών να γίνει εργαλείο αντιρατσιστικής ή εξισωτικής πολιτικής υπέρ των ομοφυλόφιλων ατόμων» 
          Δείτε την επιστολή σε εικόνες.
















0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου