Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024



ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ
ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ 
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΗΣ Κ19 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 

          «Έπαιξαν ΜΠΑΛΑΡΑ απέναντι σε παίκτες 
             μιας ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας και κατάφεραν το 
             όχι ακατόρθωτο τελικά αλλά και να δώσουν 
             την ελπίδα ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ 
             ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ … πως θα δούμε 
             ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ 
             ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ κι ας είναι και από την Κ19 
             του Ολυμπιακού.» Τονίζει ο Γιάννης Σιδέρης ένας βέρος ΑΕΚτζής ο οποίος, όπως για μια ακόμη φορά αποδεικνύει, βλέπει καθαρά και δίχως οπαδικό συμφέρον την καλή μπάλα που παίζουν άλλες ομάδες. «Με εντυπωσιάσαν οι μικροί του Ολυμπιακού που νίκησαν στην Γερμανία την πανίσχυρη Μπαγιερν κ. Γιώργο» μου είπε και έγραψε το ακόλουθο σχόλιο. 

«Ξέρω πως πολλοί θα ξαφνιαστούνε που θα δουν ΚΑΡΔΟΥΛΑ από εμένα σε σχόλιο του κ. Γιώργου και μάλιστα για τον Ολυμπιακό (έστω κ για την Κ19) και θα εκφράσω και τον λόγο γιατί ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ δεν ήμουν … δεν είμαι και … ΔΕΝ θα γίνω ποτέ !!! 
Είμαι ΤΟΣΟ ΑΕΚ όσο δεν πάει αλλο και ο κ. Γιώργος που με ξέρει από πιτσιρικά μπορεί να το επιβεβαιώσει … αν και το επιβεβαιώνουν και οι απαντήσεις που δίνω σε διαφορά ποστ του κ. Γιώργου. 
Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της διοργάνωσης Youth League K19 και έχω άποψη για τις ομάδες που παίζουν. Μάλιστα έλεγα πως ΑΝ δεν έπεφταν οι μικροί σας (τελικά ΜΟΝΟ μικροί δεν είναι … είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ) με την Μπάγερν κι έπεφτε σε αυτή την κλήρωση η Ρεάλ με την Πόρτο τοτε θα είχαν πολλες ελπίδες να περάσουν στους 4 κι αν δεν κληρωνοντουσαν κι εκεί με την Μπάγερν … τοτε είχαν ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ να παίξουν και ΤΕΛΙΚΟ με Μπάγερν και ακόμα και αυτό θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ. Όταν έμαθα πως κέρδισαν 1-3 την Μπάγερν καθισα και είδα τον αγώνα. Τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ που εδωσαν αυτά τα «ΑΝΤΡΑΚΙΑ» τα οποία ΑΝ αγαπάνε κάτι σαν τρελλα … ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ και το απέδειξαν. 
Έπαιξαν ΜΠΑΛΑΡΑ απέναντι σε παίκτες μιας ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας και κατάφεραν το όχι ακατόρθωτο τελικά αλλά και να δώσουν την ελπίδα ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ … πως θα δούμε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ κι ας είναι και από την Κ19 του Ολυμπιακού. 
Εγώ ΚΑΙ το εύχομαι ΚΑΙ το περιμένω πλέον. 
Αυτή η ομάδα με προπονητή έναν άγνωστο για πολλους σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά που έχει την ομάδα στα χέρια του από το 2020-21 (αν θυμάμαι καλά) είναι … ΟΜΑΔΑ … και δείχνει πως ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ … όποιον κι αν έχει ΑΝΤΙΠΑΛΟ. 
Μακάρι τελικό με Ρεάλ και να το σηκώσουν … θα δώσουν πολλά καλά παραδείγματα σε άλλους … μεγαλύτερους … προπονητές - παίκτες - διοικητικούς - δημοσιογράφους … ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ !!!»
      Μπράβο Γιάννη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου