ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ          ΙΣΤΟΡΙΑ          ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!

          Είναι γεγονός. Ο πρώην Προεδρος της 
          Δημοκρατίας αποτελεί και είναι ένας 
          από τους λίγους πολιτικούς που ξέρει, 
          που απαντά, που δρν μασάει τα λόγια του.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ 
     Έχω την χαρά και την τιμή να είναι φίλος μου και μάλιστα καλός μου φίλος ο Προκόπης Παυλόπουλος, πολλά χρόνια πριν γίνει Προεδρος της Δημοκρατίας, όταν ακόμη ήταν καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά γίνει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός στις Κυβερνήσεις Καραμανλή και όχι μόνο. 
      Είναι αλήθεια πως έχω πάρει πολλές συνεντεύξεις από τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος αγαπά με πάθος παρακαλώ το Ραδιόφωνο. Και όπως μου έλεγε, με άκουγε καθημερινά στο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ. Του έκανε μάλιστα εντύπωση η εκπομπή που έκανα από το studio του ΕΙΡ και της ΕΡΤ ΕΡΑ στα γραφεία της Τροχαίας για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας της Θεσσαλονίκης της Πάτρας της Λάρισας και σε όλη την Ελλάδα. 
       Η εκπομπή που δεν έχανε ποτέ όπως μου έλεγε και μου λέει όταν βρισκόμαστε ήταν τα ιστορικά ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και ιδιαίτερα τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ της Κυριακής!
        Ελπίζω ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα να έχω ζωντανά στην εκπομπή ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ - ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στον ELLADA94,3FM στον Elladafm Hellasfm και θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου