ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΧΡΥΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


Τρίτη 19 Μαρτίου 2024





ΣΤΙΣ 25 ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! 


     Είναι γεγονός αναμφισβήτητο. 

     Οι ελληνικές παραλίες ξεχωρίζουν πάντα και μάλιστα σε ΚΑΘΕ καλοκαιρινή περίοδο. Όλοι μιλάνε για τα καταγάλανα νερά, το συνδυασμό πράσινου και μπλε και φυσικά για την χρυσή άμμο! 

     Χρυσή αμμουδιά, καταγάλανα νερά και άρωμα ελληνικό στις top παραλίες για το 2024. Βέβαια σήμερα θα αναφερθώ στις παραλίες της Χώρας μας που τιμήθηκαν και συμπεριελήφθησαν στις 25 top παραλίες του κόσμου! 

     Σύμφωνα λοιπόν με τις καταχωρήσεις που ήταν περισσότερες από οκτώ (8) εκατομμύρια. δυο παραλίες από την Ελλάδα κέρδισαν τα…παράσημα!

     Έτσι στη 19η θέση βρίσκονται τα Φαλάρσανα της Κρήτης. «Ροζ άμμος, γαλάζια νερά, εντυπωσιακά βουνά, απίστευτα ηλιοβασιλέματα – η παραλία Φαλάσαρνα είναι υπέροχη μόνο και μόνο από τη θέα της. Αφού τα απολαύσετε όλα, κολυμπήστε, κάντε καταδύσεις ή χαλαρώστε στην απαλή άμμο και, στη συνέχεια, τσιμπήστε κάτι σε ένα κοντινό μπαρ ή καφετέρια. Η παραλία είναι ιδανική για οικογένειες και διαθέτει δωρεάν ανέσεις, όπως τουαλέτες και χώρο στάθμευσης»

Λίγες θέσεις παρακάτω, από την Κρήτη μεταφερόμαστε στο Ιόνιο και την Κεφαλλονιά. Η παραλία Μύρτος βρίσκεται στην 23η θέση της λίστας με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. «Περιτριγυρισμένη από βουνά, η παραλία του Μύρτου είναι ένα γραφικό σημείο, ιδανικό για μια ήρεμη μέρα στην παραλία. Κάντε μια βουτιά στα καταγάλανα νερά ή κολυμπήστε με αναπνευστήρα και, στη συνέχεια, τσιμπήστε κάτι σε ένα κοντινό καφέ. Σπάνια έχει πολύ κόσμο, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για να αράξετε και να απολαύσετε τη χαλαρή ατμόσφαιρα»!

         

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου