ΟΠΛΙΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024



ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ!


     Πήγε και έγινε ντόμπρος!

     Πήγε πέρασε την Πύλη Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας και για να φθάσει κοντά στα γραφεία και τους θαλάμους του στρατοπέδου έπρεπε να περπατήσει κάπου τρία να λεπτά! Είναι μακριά. Φαίνεται πως μέσα μετά την πύλη τον περίμενε το αυτοκίνητο του για να τον μεταφέρει!

    Όταν έφθασε τον περίμεναν οι αξιωματικοί του Κέντρου, με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα! 

     Ύστερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αφού είχε παραδώσει την ταυτότητα του, αναζήτησε γραφείο. Βρέθηκε και μάλιστα «Γραφείο αξιωματικού σε χώρο του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας. Εδώ ο κ. Κασσελάκης θα ασκεί τα καθήκοντα του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία! Αυτό θα γίνεται όταν δεν λαμβάνει την προβλεπόμενη εκπαίδευση.

     Ο κ. πρόεδρος αναμένεται να ορκιστεί στις 29 Μαρτίου, ανήμερα στα γενέθλια του. Μετά θα πάρει την άδεια ορκωμοσίας, που θα είναι πέντε ημέρες! Και όπως αναμένεται θα  επιστρέψει στη Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του»!!

     Και για αυτούς που δεν γνωρίζουν «έτσι ορίζει ο νόμος» για τους Έλληνες που ζουν στην αλλοδαπή για τους ομογενείς και έρχονται για να υπηρετήσουν την πατρίδα. 

     Για εκείνο που όλοι αναρωτιούνται είναι. «Μπήκε ο Κασσελάκης στο στρατό να υπηρετήσει θητεία 15 με 20 ημέρες και έγινε το πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Εμείς κάναμε 26 μήνες θητεία και δεν μίλησε κανένας…»; Αυτό το ερώτημα απασχολεί τους πάντες. Και μάλιστα το λένε. «Είναι άδικο αυτό για εμάς τα αριστερά, δεξιά, κεντρώα, αναρχικά και απολιτίκ παιδιά της Ελλάδας που υπηρετήσαμε κανονικά την θητεία μας στην πατρίδα και δεν το κάναμε ποτέ θέμα, αν και μπορεί να μην ήμασταν τόσο εθνικά περήφανοι σαν τον Στέφανο Κασσελάκη»!!!

     Τα σχόλια δικά σας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου