Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024ΑΠΟ ΤΑ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ 30!


       Ο 21 ετών άσος του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τις εμφανίσεις του έχει κάνει τις ομάδες της Ευρώπης να αναζητούν τρόπο ώστε να τον κάνουν δικό τους. Βέβαια ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να γίνει αυτό το καλοκαίρι! 

       Είναι αλήθεια πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το σημείο αναφοράς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη σημείωσε τεράστια επιτυχία περνώντας στους "8" του Conference League, με βλέψεις και για παραπάνω! «Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι καταλυτικός στο φετινό παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του, αφού σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 12 γκολ και 6 ασίστ, με ορισμένες "μαγικές" ενέργειες στο ενεργητικό του, που έχουν σηκώσει την Τούμπα στο πόδι…», όπως σημειώνουν οι συνάδελφοι του αθλητικού ρεπορτάζ. 

       Πάντως είναι γεγονός πως «η…εκτόξευση του Κωνσταντέλια μεταφράζεται και σε άνοδο στην χρηματιστηριακή του αξία, αφού αυτή τη στιγμή το transfermarkt τον "δίνει" στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σίγουρα, αν ο ποδοσφαιριστής συνεχίσει να έχει την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και την επόμενη χρονιά»!

       Εκείνο που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι «η συζήτηση που υπάρχει πάντα στο τραπέζι είναι το τι θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ήδη για τον παίκτη υπάρχει έντονο φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού»! Να πούμε πως υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ενδέχεται να τον κρατήσουν -τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν- στην Τούμπα.

        Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο βασικότερος λόγος είναι η ευχαρίστηση που βγάζει ο Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός χαίρεται το ποδόσφαιρο, είναι σημαντικός για τους "ασπρόμαυρους", ενώ όλοι στην ομάδα έχουν συμβιβαστεί με την προσωπικότητά του, τον αγαπάνε και του δίνουν χώρο να εξελιχθεί…»!

       Ακόμη και σύμφωνα πάντα με όλα όσα η ΠΑΕ αφήνει να διαρρεόσουν «ο Κωνσταντέλιας δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την πρώτη του εξόρμηση στο εξωτερικό για λογαριασμό της Έουπεν. Έτσι αυτό τον κάνει να σκεφτεί δύο και τρεις φορές παραπάνω προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση».

       Τέλος, και πάντα να την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι, αφού αν εξακολουθήσει να "γράφει" τέτοιες εμφανίσεις και την επόμενη σεζόν, μένοντας στον ΠΑΟΚ, τότε η αξία του θα πάρει την ανιούσα και ίσως ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης δεν "καίγεται" τόσο να τον παραχωρήσει φέτος...»!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου