ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ΜΠΡΑΒΟ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ 

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


     Είναι γνωστό το φιλανθρωπικό έργο του Ολυμπιακού. Εκατομμύρια ευρώ ξοδεύει η ΠΑΕ για να βοηθήσει το έργο που έχει αναλάβει η Μητρόπολη του Πειραιά και όχι μόνο. 

     Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ιδιος ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλοεπιχειρηματίας ιδιοκτήτης και προεδρος του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει και εξοπλίσει μονάδες ΜΕΘ στα νοσοκομεία του Πειραιά και της Νίκαιας. 

     Χιλιάδες ευρώ έχει δώσει στο Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη όπως και σε άλλα ιδρύματα του Πειραιά! 

     Έτσι για μία ακόμη χρονιά «η ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με το Δήμο Πειραιά διοργάνωσε την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας για τους δημότες της πόλης και όχι μόνο, στην παραλία της Φρεαττύδας». Να πούμε βέβαια πως όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος «οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» μοίρασαν χιλιάδες γεύματα με σαρακοστιανά εδέσματα, προσφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη»! 

        Να σημειώσουμε ότι «τον Ολυμπιακό στην όμορφη αυτή εκδήλωση του Δήμου Πειραιά, εκπροσώπησαν οι Ντέπυ Κοξένογλου και Νίκος Γαβαλάς». Μάλιστα ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, να δηλώνει. «Βρισκόμαστε στη Φρεαττύδα σε αυτό το πολύ ωραίο σημείο του Δήμου Πειραιά και σε αυτήν την ωραία εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την έμπρακτη υποστήριξη του προέδρου μας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχουν τη δυνατότητα οι δημότες Πειραιά και όχι μόνο να περάσουν εδώ δίπλα στη θάλασσα μία όμορφη ημέρα».

       Στη συνέχεια ο Νίκος Γαβαλάς τόνισε. «Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα αυτήν την ημέρα, θα ήθελα όμως να μεταφέρω τις ευχές και τους χαιρετισμούς του προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και να ευχηθώ καλή Σαρακοστή, χρόνια πολλά με υγεία».

       Φυσικά για μία ακόμη ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, ο ουρανός του Πειραιά «γέμισε» με χαρταετούς οι οποίοι έφεραν το έμβλημα του Ολυμπιακού, ενώ όσοι βρέθηκαν στη Φρεαττύδα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την όμορφη αυτή ημέρα υπό τον ήχο παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ παράλληλα τη γιορτή πλαισίωσε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου