ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ!

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 

ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ Η ΑΙΝΤΡΑΧΤ 

ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!


        Είναι γεγονός.

        Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί και  είναι από τα ποιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ! Και πρέπει να πούμε πως ο    20 χρόνος Κουλιεράκης είναι προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης! 

        Πρέπει να τονίσουμε πως για τα ελληνικά δεδομένα είναι εντυπωσιακό πώς «έχει φτάσει τις 81 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ σε αυτή την ηλικία. Είναι διεθνής, αριστεροπόδαρος και έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα αυτά αποτελούν συν και έχουν δελεάσει κατά περιόδους αρκετές ομάδες από το εξωτερικό»!

        Βέβαια να προσθέσουμε ότι η ανάγκη για βελτίωση του είναι δεδομένη, αλλά οι βάσεις υπάρχουν! Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το δεύτερο έχει να κάνει πάντα με την τιμή. Στο παρελθόν ακούστηκαν τρέλες. Σιγόνταρε σε αυτό και ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά που διέρρεε πως ζητάει κυρίως επί Ζοσέ Μπότο. Πλέον αυτό έχει αλλάξει!

         Τους τελευταίους μήνες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την απόκτηση του.  Μάλιστα οι Γερμανοί έγραψαν πως η τιμή του «Κούλιε» είναι περίπου στα 10.000.000 ευρώ. Η πραγματικότητα διαφέρει προς τα κάτω. Ειδικά εφόσον μπει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. Το βέβαιο είναι πως το συγκεκριμένο σίριαλ θα μας απασχολήσει και στη συνέχεια. Με τις πιθανότητες για deal στο φινάλε να μην είναι λίγες. Έστω και εάν έχουμε δει στο ποδόσφαιρο μεταγραφές να τσακίζουν και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου