ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024



ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ 

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


       Αφού αυτή η χρόνια φαίνεται ότι πάει να χαθεί μήπως θα πρέπει από τώρα να ξεκινήσει το κτίσιμο της νέας ομάδας του Ολυμπιακού της ομάδας του Ισπανού του Βάσκου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ; Βέβαια δεν λέω πως χάθηκε η χρονιά, όμως για να διεκδικήσει και να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα θα πρέπει να μην χάσει ούτε ένα από τα επόμενα ντέρμπυ! Και ασφαλώς πρέπει να χάνουν οι άλλοι που προηγούνται στη βαθμολογία! Δύσκολο; Ναι!

Ακατόρθωτο; Όχι! 

        Όλοι οι αγώνες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ είναι ντέρμπυ και έχουν τις ίδιες δυσκολίες! 

        Με αυτό το σκεπτικό θα έχουμε πολλές αναταράξεις στο πρωτάθλημα και φυσικά πολλές ανακατατάξεις στην βαθμολογία! 

        Είναι λοιπόν αλήθεια πως ΟΛΕΣ οι ομάδες διεκδικούν τον τίτλο!

        Ας δούμε τώρα τι γίνεται στον Ολυμπιακό.

        Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τα άσχημα αποτελέσματα με Μακάμπι και Παναθηναϊκό κι αυτά που πρέπει να διορθώσουν…

       Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα είπε για σχεδόν μία ώρα με τους συνεργάτες του στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να αναλύσει τα αιτία της ήττας! 

       Ο Βάσκος τεχνικός ήταν προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού και βέβαια, από το αποτέλεσμα, αλλά και το ότι η πειραϊκή ομάδα μέσα σε τέσσερις μέρες υπέστη νέα βαριά ήττα με πανομοιότυπο τρόπο»! 

       Στη συνέχεια ο κ. Μεντιλίμπαρ στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι «μέσα στην περιοχή του Πασχαλάκη υπήρχαν τέσσερις, πέντε ή έξι παίκτες του Ολυμπιακού στα γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντίδραση στις φάσεις από τους "ερυθρόλευκους". Τόσο στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι ποδοσφαιριστές είχαν λάθος τοποθετήσεις, αργές αντιδράσεις ή μη αντιδράσεις και, γενικότερα, υπήρξε προβληματική ανασταλτική λειτουργία»!

        Είναι αλήθεια πως ο προπονητής του Ολυμπιακού «ο Μεντιλίμπαρ ήταν προβληματισμένος στο Ρέντη και έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσίασαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε και αυτό που είχε πει μετά την ήττα από την ισραηλινή ομάδα, δηλαδή ότι άλλα δουλεύουν στις προπονήσεις και άλλα γίνονται στους αγώνες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία…»

         Και ναι έχει απόλυτα δίκιο!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου