Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024





ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ 
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

     Η ίδια γνωρίζει τον κανονισμό. 
     Ξέρει ότι  αυτό που επιχείρησε να κάνει είναι αντιδεοντολογικό και μη νόμιμο! 
     Παρόλα πήρε αυθαίρετα τον λόγο και μίλαγε «πάνω» στην  τελική τοποθέτηση του προέδρου της Επιτροπής του Δημήτρη Μαρκόπουλου καταγγέλλοντας τον!!
     Βέβαια τα πράγματα οξύνθηκαν και άρχισαν τα…παρατράγουδα. Ο ένας βουλευτής έβριζε τον άλλον!    
     Υπήρξαν σκηνές απείρου κάλλους! Και ασφαλώς στο τέλος έγιναν και οι απαραίτητες δηλώσεις στην κάμερα της τηλεόρασης! Και εδώ μπόρεσαν να…ξεθυμάνουν!
     Οι εικόνας αυτές που δημιουργήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή είναι ντροπή. 
     Ήταν νόμιμα στην επιτροπή η πρόεδρος της Πλεύσης;
     Ναι. Της δίνει αυτό το δικαίωμα ο κανονισμός της βουλής τον οποίο γνωρίζει καλά η κ. Κωνσταντοπουλου, όπως ξέρει καλά πως απαγορεύεται να ομιλήσει κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή. Πολλοί μιλάνε για κατάληψη της Επιτροπής από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
     Τότε γιατί όλες αυτές οι θεατρικές σκηνές; 
     Μήπως για να σας δείξει η Τηλεόραση; Αν ήταν αυτή η πρόθεση σας; Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα καταφέρατε κ. Κωνσταντοπούλου. 
Γιώργος Κοντονής

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
      Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» βρίσκεται στο βήμα και αρνείται να κατέβει, εάν δεν ολοκληρώσει όλα όσα θέλει να πει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κωνσταντοπούλου προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της επιτροπής, βουλευτή ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου.

       Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είναι πλέον μέλος της Επιτροπής, διότι είχε αποβληθεί καθώς υπερασπίζεται οικογένεια θύματος. Η συνεδρίαση, για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να ξεκινήσει.                              Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής έχει απευθυνθεί για το ζήτημα στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ενώ βάσει κανονισμού είναι πιθανή ακόμη και η ανάμειξη της αστυνομικής φρουράς της Βουλής στο επεισόδιο»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου