ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! 

     

     Με αφορμή τα λόγια ενός 75 χρόνου Ταξιτζή ότι ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο μοναδικός που αγαπούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί είναι εκείνος που θα σου απαντήσει σε ότι κι’αν τον ερωτήσεις. Που εάν σε δει στο δρόμο θα σου μιλήσει θα αναφερθώ σήμερα στον αδελφικό μου φίλο, επιβεβαιώνοντας τον ιδιοκτήτη του Ταξί που μας μετάφερε μα την Γαλήνη σε έναν γιατρό.

     Όλα αυτά που τόνισε ο ταξιτζής είναι μια μεγάλη αλήθεια. 

     Ο Γιώργος Αυτιάς είναι πέρα για πέρα αληθινός,

     Γεγονός αναμφισβήτητο είναι πως τον Γιώργο Αυτιά τον λατρεύουν ΟΛΟΙ. Και την αγάπη του λαού ο Γιώργος Αυτιάς την κέρδισε με το σπαθί του. Την αξίζει και γι’αυτό ο Ελληνικός λαός τον στηρίζει σε ότι κάνει.  

    Έτσι ο Ελληνισμός όπου κι’αν βρίσκεται είναι δίπλα του και τον εμψυχώνει σε κάθε βήμα του. Είναι άλλωστε ο Γιώργος Αυτιάς «ο δικός τους άνθρωπος»! 

     Τον λατρεύουν εδώ στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη. Στην Αμερική. Στην Αυστραλία. Στην Κίνα. Στην Ιαπωνία. ΠΑΝΤΟΥ όπου βρίσκονται Έλληνες! Μάλιστα οι Έλληνες της Αμερικής τον έχουν καλέσει και θα βρίσκεται κοντά τους γύρω στις 14 Απριλίου. 

       Γιώργος Αυτιάς ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. «Ο δικός μας άνθρωπος». Ο άνθρωπος που ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο, κόβει πρώτος και με διαφορά από το δεύτερο το νήμα της τηλεοπτικής θεαματικότητας! 

        Όλα τα χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο ένας και μοναδικός. Ο πρώτος των πρώτων. Ο ΜΟΝΙMΟΣ πια πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ! Και φυσικά είναι ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ! 

     Ο Γιώργος Αυτιάς σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι ο καλύτερος και οι τηλεθεατές τον υπεραγαπούν, τον θεωρούν πρωταθλητή και τον  βλέπουν συνέχεια. 

   «Είναι ο άνθρωπος μας. Ο δικός μας Γιώργος που λύνει τα προβλήματα μας. Είναι αυτός που ασχολείται και μόνος αυτός με τα θέματα που μας απασχολούν. Ο Αυτιάς είναι άνθρωπος πάνω από όλα. Είναι ένας από εμάς. Είναι ο μοναδικός που πιέζει τους πάντες και τους υποχρεώνει να βρίσκουν λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας μας». Τονίζουν ΠΑΝΤΟΥ όπου βρεθούν τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που δεν χάνουν δευτερόλεπτο από την εκπομπή του.

       Δίκαια ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο τον αναδεικνύουν πρωταθλητή Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση. 

       Αλλά και σα ΚΑΘΕ εμφάνιση του τώρα όπου κι’αν είναι η υποδοχή που του επιφυλάσσουν είναι εντυπωσιακή. 

       Το αξίζει.

       Μπράβο Γιώργο μου.

       Μπράβο

Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου