ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024





ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Είχα την υπομονή να παρακολουθήσω την συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων για τη τραγωδία στα Τέμπη μέχρι τα μεσάνυκτα και κάτι! Και δυστυχώς απογοητεύτηκα αν όχι από όλους από τους περισσότερους.
     Είναι αλήθεια πως η αντιπολίτευση ήθελε να επωφεληθεί πολιτικά τους χαροκαμένους γονείς αδελφούς και συγγενείς. 
      Από τους ομιλητές της αντιπολίτευσης ακούστηκε μόνο μια λέξη. «Συγκάληψη»!
Ουδείς και ουδεμία όμως κατάφερε να πείσει νε στοιχεία τους Έλληνες για τη «συγκάληψη»! 
      Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή, είχα αυτή την υπομονή, την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία χθες ητσν εκτός φόρμας! Μίλησε κοντά στη ώρα και κάτι αλλά φανερά εκνευρισμένη «δεν κατάφερε να πείσει για την ευθύνη της κυβέρνησης του Μητσοτάκη»! Προσωπικά πίστευα πως θα μάθαινα κάποια νέα πράγματα για την τραγωδία των Τεμπών από την Ζωή. Φεύ! Ήταν επαναλαμβανόμενη και χρησιμοποιούσε μόνο μια λέξη «συγκάληψη»! 
      Ο Μάκης Βορίδης με το γνωστό ήρεμο τρόπο του, κατάφερε να αντικρούσει τις όποιες κατηγορίες ως αβάσιμες, τονίζοντας πως «η αντιπολίτευση θέλει να πάρει πολιτικά ωφέλη από την τραγωδία των Τεμπών»!
      Εκείνο που θέλω ιδιαίτερα να επισημάνω είναι το γεγονός πως ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! Αντίθετα πιστεύω πως θα έκλεινε τα στόματα όλων αυτών που αναμασούσαν τα ίδια, χωρίς νόημα και άνευ λόγου αφού το πόρισμα έχει βγει. 
      Το ίδιο και ο νεότερος Κώστας Καραμανλής έπρεπε να ήταν στη Βουλή και είμαι σίγουρος πως θα τους έκλεινε τα στόματα με τις σοσμτγσεθς του! 
       Την χθεσινή συζήτηση πρέπει γρήγορα όλοι να την βάλουμε στο…αρχείο! Έτσι όπως διεξήχθη ήταν όχι ωφέλιμη! 
        Είδαμε μια αντιπολίτευση εκνευρισμένη και χωρίς θέσεις και προτάσεις… 
        Καλημέρα σας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου