ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ!

Παρασκευή 08 Μαρτίου 2024 



ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 4-1 Η ΜΑΚΑΜΠΙ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ναι ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή!
     Ναι πάτησε δεκάδες φορές την αντίπαλη περιοχή!
     Ναι ήταν ανώτερος της Μακάμπι Τελ Αβιβ!
     Ναι… Ναι… 
     Πολλά ναι και όλα θετικά!
     Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο το γκολ μετράει! Και από…αυτό δεν είχε δυστυχώς ο Ολυμπιακός! Βρέθηκε πολύ νωρίς να χάνει με 1-0 μόλις στο 4 λεπτό και με 2-0 στο 10 λεπτό με δυο γκολ του 36 χρόνου Ζαχοβι και του Ιντο Σαχαρ. Βέβαια κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2 στο 13’ με τον μόνιμο σκόρερ του Ελ Κααμπί. 
      Από το σημείο αυτό και μετά ο Ολυμπιακός «πάτησε» στην κυριολεξία την Μακάμπι! Την πολιόρκησε από παντού. Έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της ομάδας του Ισραήλ! Αντίθετα σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1, ποιο σωστά στο 1-3 με γκολ του Ζαχοβι! Παρά τις προσπάθειες του, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και το ημίχρονο έληξε με 1-3 για την Μακάμπι.
       Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε!
       Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολλές φορές στην περιοχή της ομάδας του Ισραήλ, δίχως όμως να σημειώσει και γκολ! Αντίθετα η Μακάμπι στη μια από τις τρεις αντεπιθέσεις της πέτυχε ένα ακόμη γκολ γράφοντας το 1-4!
       Συμπέρασμα.
       Όπως το έχω πει και το λέω συνέχεια τόσο στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο, όσο και το γράφω πάντα στα σχόλια μου στην εφημερίδα μου, αλλά και εδώ στα σόσιαλ, στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ  Μ Ο Ν Ο  ΤΟ ΓΚΟΛ! Με αυτό οι ομάδες γράφουν ιστορία!
       Τώρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού (εκατομμύρια στην Ελλάδα και σε όλο τον Πλανήτη) περιμένει τη δικαίωση την Κυριακή. Περιμένει μια καλή εμφάνιση και μια σπουδαία νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου του, του Παναθηναϊκού.
        Ίδωμεν 
Γιώργος Κοντονής  
        
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου