Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024





ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΕ 

Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ!

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…


     Εγώ δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέλαση στη Θήβα ως νεοσύλλεκτος και χωρίς να έχει ορκιστεί! Μπορεί κι’ετσι λένε οι πληροφορίες  να έγινε χαριστικά επειδή ο φαντάρος Κασσελάκης, είναι προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης! Και βέβαια εάν είναι που είναι παράβαση θα το βρουν τα ανώτερα κλιμάκια η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων!

     Εκείνο που με προβληματίζει όπως και όλους τους Έλληνες είναι το γεγονός πως με νέες δηλώσεις του (έχει γράψει και άρθρο σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών!) ο στρατιώτης Κασσελάκης Στέφανος ζητά εκ νέου παραίτηση της Κυβέρνησης του Μητσοτάκη και εκλογές με ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, λες και είμαστε Ουγκάντα ή κάπου εκεί. Μάλιστα το επεκτείνει λέγοντας πως πρέπει και οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να γίνουν με τους Διεθνείς Παρατηρητές!

      Αυτό που με φοβίζει και μας φοβίζει όλους είναι το γεγονός πως ο Κασσελάκης πιστεύει πως δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν έχει η χώρα μας προηγμένη δημοκρατία. Η χώρα μας, η οποία έστειλε σε όλη την ανθρωπότητα το ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Την Δημοκρατία και την σημασία της!

Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου