ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ! ΙΔΙΑ…ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024



ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Η ΙΔΙΑ…ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΙ’ΑΠΟΨΕ!


    Νίκη έστω και με…μισό γκολ απόψε με την Γεωργία!

    Όπως μεταδίδουν οι απεσταλμένοι συνάδελφοι στη Τυφλίδα η Εθνική μας ποδοσφαιρική ομάδα θα αγωνιστεί με την…ίδια συνταγή! Αυτή δηλαδή που αγωνίστηκε με το Καζακστάν στο 5-0 στο ΟΠΑΠ αρένα!

     Σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις «σε πολύ ευχάριστο κλίμα και χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο «Boris Paichadze», όπου την Τρίτη (σήμερα στις 19:00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Γεωργία»! 

      Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον τελικό των play-offs για το Euro2024! Βέβαια το διακύβευμα είναι ένα από τα τρία εισιτήρια πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης! «Στη τελευταία προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι διεθνείς, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον τελικό των τελικών στα play-offs»!

        Να πούμε πως «η Εθνική μας δεν θα είναι μόνη της καθώς περίπου 600 Έλληνες αναμένεται να είναι στις κερκίδες του γηπέδου το οποίο θα είναι κατάμεστο αφού οι Γεωργιανοί έχουν εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια.

Μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να βρουν εισιτήρια και με… πλάγιο τρόπο τις τελευταίες μέρες αφού είτε με τηλεφωνήματα είτε με mail στην ΕΠΟ αιτήθηκαν εισιτήρια παριστάνοντας τους Έλληνες ομογενείς. Γι’ αυτό και η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει χέρι με χέρι τα εισιτήρια και όχι διαδικτυακά για να μην πέσει σε παγίδα»!

       Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής τα τελευταία χρόνια, με τον Γκουστάβο Πογέτ και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη με την Γεωργία. Και μακάρι να νικήσουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για το euro2024!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου