ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024





ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ…ΒΡΟΧΗ!

     Σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα Πέμπτη θα βρέξει στην Αθήνα! Και ναι αυτό αποτελεί και είναι είδηση! Αρκεί η πρόγνωση να βγει αληθινή! Πόσες φορές άλλωστε όλοι μίλαγαν για βροχές και καταιγίδες αλλά έπεφταν έξω! Έτσι δεν είναι; 
«Με βροχές θα κυλήσει η σημερινή ημέρα και στην Αττική. Από το μεσημέρι αναμένονται βροχές. 
Αναλυτικά ο καιρός μέχρι τη Καθαρά Δευτέρα. Άστατος ο καιρός σήμερα. Βροχές, καταιγίδες, αλλά με τον υδράργυρο στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου θα κυλήσει η Πέμπτη. 
     Τοπικές καταιγίδες θα δουν σήμερα και οι κάτοικοι της Αττικής, με τα περισσότερα φαινόμενα να αναμένονται στα βόρεια και δυτικά της χώρας. Θα βρέξει αρκετά σε Μακεδονία, Θράκη, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν και στην Κρήτη.Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι παρόμοιος, με λίγες βροχές την Κυριακή των Αποκριών και βελτίωση ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.     
      Συννεφιασμένος θα είναι κατά κύριο λόγο ο καιρός στην Αθήνα, με καταιγίδες μικρής διάρκειας να σημειώνονται προς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
      Σύμφωνα με τον χάρτη του windy, οι βροχές θα ξεκινήσουν στην Αθήνα περίπου στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία πάντως θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου»!
       Είμαστε σε αναμονή 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου