ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024



ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ 

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!


    Η είδηση μας έρχεται από την Λαμία και φυσικά αναφέρεται σε ένα θέμα που είμαι σίγουρος θα αφήσει…άφωνους πολλούς!

«Μπορεί να μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και συνεπής η Λαμία…»! Αναφέρουν πολλά σάιτ στην περιοχή! 

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως σύντομο θα πέσουν πολλές πρόσφυγες και το πρόβλημα θα λυθεί από την UEFA και την FIFA!

     Το ρεπορτάζ που διαβάζουμε σε τοπική εφημερίδα αναφέρει. «Μπορεί να μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ. Μπορεί να έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ όλων των εποχών για τα δεδομένα της. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και συνεπής η Λαμία.

      Σε μία σεζόν που παίκτης της πανηγύρισε κάνοντας νόημα «πληρώστε με», σκάνε προσφυγές. Γιατί κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν υπομονή.

      Μία περίπτωση που έγινε γνωστή ήταν του Στέφαν Ασκόφσκι. Ο 32χρονος εξτρέμ είχε προσφύγει στο Επιμελητήριο Επίλυσης Διαφορών της FIFA για τις οφειλές του και τελικά δικαιώθηκε. Έτσι η Λαμία θα πρέπει να του πληρώσει μία αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου, όπως αναφέρει το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσώπησε.

      Ταυτόχρονα με ανάρτησή του στα social media ο μάνατζερ Σέρτζιο Τσέροβιτς ενημέρωσε πως κινήθηκε και αυτός νομικά σε βάρος των «κυανόλευκων». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δυστυχώς έκανα στη Λαμία προσφυγή… 21.2200 ε… Ωραίος πρόεδρος που το παίζει πλέι οφ. Πέρυσι παρακαλούσες και τώρα να πληρώσεις!»…»

       Ότι γυαλίζει λοιπόν δεν είναι χρυσός! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου