ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

Πέμπτη 07 Μαρτίου 2024





ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!


     Είναι αλήθεια.

     Πήγε στην Ουκρανία χωρίς να γίνει γνωστό. 

     Έτσι στο ταξίδι του για την Ρουμανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια «στάση εδώ» στην Οδησσό και φυσικά συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ζελενσκι με τον οποίο είχε και είπε πολλά!

     Την ώρα που ξεκίναγαν οι αποστολές μια μίνι περιοδεία για την ενημέρωση του Έλληνα πρωθυπουργού, πολύ πολύ κοντά στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Έλληνα πρωθυπουργό. Και σχεδόν δίπλα στο αυτοκίνητο του Ζελενσκι! Βέβαια το ωστικό κύμα δημιούργησε πανικό. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά!

     Να πούμε πως ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους είπε ότι «η έκρηξη σημειώθηκε «στα 150 μέτρα» από την ελληνική αποστολή, αλλά ταυτόχρονα τόνισε ότι «είμαστε όλοι καλά».

     Αναφερόμενος μάλιστα στον πρωθυπουργό υποστήριξε πως «δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής». Άλλοι πάλι τόνισαν πως «η έκρηξη ή οι εκρήξεις συνδέονται με επιθέσεις drone που έπληξαν σημείο κοντά στο οποίο περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Ουκρανός πρόεδρος επρόκειτο να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι.

     Άλλες επίσης αναρτήσεις «αμφισβητούν το κατά πόσο η έκρηξη είναι αποτέλεσμα ρωσικής πυραυλικής επίθεσης, με βάση την ώρα που φέρεται να σημειώθηκε η έκρηξη και τις γνωστές αναφορές εκτόξευσης πυραύλων»! 

     Ακόμη. Από την πλευρά του ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας γνωστοποίησε ότι είχε συνομιλία με τον Ουκρανό ομόλογό του, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν έγινε πριν ή μετά την έκρηξη. «Είχα σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, στρατηγό Ολεξάντρ Σίρσκ, κατόπιν πρωτοβουλίας τους, οι οποίοι με ενημέρωσαν για την κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία»τόνισε ο Νίκος Δένδιας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου