Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΨΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ

Πέμπτη 07 Μαρτίου 2024





ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ 

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!

*** ΑΓΓΛΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 


     Μπροστά στον κόσμο του ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο «Γεώργιος Καραισκάκης» τη Μακάμπι Τελ Αβιβ. Είναι ένα ματς από το οποίο θα κριθεί το ποια ομάδα θα προκριθεί στις οκτώ του Europa Conference League.

     Πρέπει να πούμε πως ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό μέσω των social media πως «εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την πρώτη μεγάλη μάχη με τους Ισραηλινούς». Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά.

     Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού «τα λίγα εισιτήρια που είχαν απομείνει, έκαναν φτερά και πλέον δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα»! Να προσθέσουμε πως αυτό ήταν αναμενόμενο. Βλέπετε οι φίλοι των ερυθρολεύκων «έχουν ζεσταθεί για τα καλά με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μεταξύ άλλων ονειρεύονται όχι μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και μία καλή πορεία στην Ευρώπη»! 

      Έχουμε λοιπόν Sold out το βράδυ της Πέμπτης το Καραϊσκάκη και το φαληρικό γήπεδο για ακόμη μία φορά θα φορέσει τα γιορτινά του»!


         Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΣ 


     Τον αποψινό αγώνα θα διευθύνει ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον, που είναι κατηγορίας Elite. Να πούμε ότι ο 45χρονος Άγγλος ρέφερι έχει «σφυρίξει» δύο αγώνες του Ολυμπιακού στο παρελθό. Ποιο συγκεκριμένα έχει σφυρίξει στον εντός έδρας αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου (2-2) για την ενδιάμεση φάση του Europa League το 2019 και στο Καραμπάγκ-Ολυμπιακός (0-0) για τους ομίλους του Europa League το 2022.  

     Εκτός από τον Πόουσον «στο 

VAR θα είναι ο Κρις Κάβανο με βοηθό τον Τζάρεντ Γκάβαν Τζίλετ, ενώ βοηθοί θα είναι οι Σάιμον Μπένετ και Ίαν Χάσιν, αμφότεροι Άγγλοι».

     Τέλος να υπογραμμίσουμε πως ο Πόουσον «έχει έρθει άλλες δύο φορές στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν, για τα Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ (2-0) και ΑΕΚ-Άγιαξ (1-1), για τους ομίλους του Europa League»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου