Η ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024





Η ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 
ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Στο ποδόσφαιρο όπως όλοι ξέρουμε το γκολ μετράει! 
     Μπορεί λοιπόν ο Ολυμπιακός για κάποια διαστήματα να είχε κατοχή μπάλας, (56%) τα γκολ όμως τα είχε ο Παναθηναϊκός! (44% κατοχή!)
     Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έκανε γενικά κακή εμφάνιση παρά την κατοχή μπάλας, με πολλά κενά στην άμυνα και τα οποία τα εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός σημειώνοντας τρία γκολ!
     Όπως με την Μακάμπι Τελ Αβιβ έτσι και με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός σε ΚΑΘΕ αντεπίθεση δεχόταν γκολ! 
     Φυσικά είμαστε στην αρχή των πλέι οφ του μίνι αυτού πρωταθλήματος και όλα παίζονται! 
     Όλα τα παιχνίδια είναι ντερμπυ.
     Και ασφαλώς θα υπάρξουν ανατροπές, τέτοιες που ουδείς τις φαντάζεται.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΠΟΝΤΕΝΣΕ 1-0!
      Ήταν το 23 λεπτό και ο Ροντινέι από τς δεξιά έκανε άνω κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού και την κατάλληλη στιγμή έκανε σέντρα ο Ναβάρο κέρδισε την μπάλα και έδωσε αμέσως πάσα στον Ποντένσε ο οποίος αφού πέρασε τον αντίπαλο του με δυνατό δεξιό σουτ του Ποντένσε την έστειλε στο αριστερό…παραθυράκι της εστίας του Παναθηναϊκού γράφοντας το 1-0!
Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ 1-1
      Στο 41 λεπτό και σε μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ο Ιωαννιδης κατάφερε να πλασάρει τον Πασχαλάκη, ο Εσε μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Η μπάλα έφθασε στον Μπακασέτα που αμαρκάριστος μα σουτ ισοφάρισε σε 1-1! 
Ο ΝΑΒΑΡΟ ΧΑΝΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ!
      Στο 45+3 ο Ναβάρο μόνος μπροστά στην εστία του Παναθηναϊκού πλασάρει και στέλνει την μπάλα απελπιστικά αουτ, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 2-1!
      Ότι δεν πέτυχε ο Ναβάρο το σημείωσε ο Παναθηναϊκός με τον Ιωαννίδη ο οποίος ανενόχλητος πέτυχε την ανατροπή 1-2 για την Αθηναϊκή ομάδα! 
       Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή την κατοχή μπάλας, αλλά το γκολ το πέτυχε ο Παναθηναϊκός. 
       Έτσι στο 70’ και σε αντεπίθεση της Αθηναϊκής ομάδας ο Ιωαννιδης βρήκε «κενό» στην άμυνα καη με πλασαριστό σουτ έκανε το 1-3 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα. 
       Δεκατρείς ητσν οι φάσεις μπροστά στην εστία που είχε ο Ολυμπιακός έναντι δέκα του Παναθηναϊκού!
      Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο αναμορφωτής προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μάθει να αμύνεται και να επιτίθεται ομαδικά! 
       Από την πλευρά του ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως δρν είναι εύκολο πράγμα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου