Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ

Τρίτη 02 Απριλίου 2024

«ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ»



     Η πρώην δημοσιογραφος και νύν βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Άκριτα προσπαθεί να είναι πάντα στην επικαιρότητα! Κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να είναι θέμα συζήτησης! Αυτό είναι γεγονός, 
     Ένα φεγγάρι στα πολύ παλιά χρόνια όταν είχε έρθει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, για να συζητήσει με τους υπεύθυνους μια πρόταση της να αναλάβει μια εκπομπή πολλοί είδαμε και διαπιστώσαμε το μεγάλο της ΕΓΩ! Τότε ήταν στην εφημερίδα «τα Νέα» και είχε περί πολλού τον εαυτόν της! Και όλους εμάς μας έβλεπε αφ’υψηλού! Είμασταν τότε για την αφεντιά της, μυρμηγκάκια! Βέβαια την κατάλαβαν γρήγορα όλοι και η υπόθεση δεν προχώρησε! 
      Έτσι σκέπτεται και δρα ανάλογος, όπως και στην περίπτωση με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Μαρέβα, η οποία προσφεύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 
      Τώρα,
    «Την πρώτη του αντίδραση δημοσιοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του μετά την «στοχοποίηση» που δέχτηκε η σύζυγός του, Μαρέβα, από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα»
      Όπως σημείωσα λίγο πριν «η Μαρέβα Μητσοτάκη θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της βουλευτού, Έλενας Ακρίτα.  Αφορμή η χθεσινή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, κατά την οποία μεταξύ άλλων έγραφε πως «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δεν γεννήθηκε Μαρέβα». Μάλιστα ο κύριος πρωθυπουργός αναφερόμενος σε αυτό τόνισε ότι «Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», 
      Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του πρωθυπουργού στο facebook έχει ως εξής:
«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.
Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση. 
H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου» 






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου