ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Τρίτη 02 Απριλίου 2024





ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ 

Ο ΚΟΣΤΙΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


     Τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν ξεκινήσει το κτίσιμο του νέου Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπει την προσπάθεια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! 

      Έτσι η πρώτη σπουδαία μεταγραφή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι έγινε! Τα έχουν  χάσει στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ για τον παίκτη που έχασαν! 

      Συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό κάνουν 30 μεταγραφές κάθε χρόνο. Μάλιστα πολλοί κάνουν σπουδαία πορεία όπως ο Ελ Κααμπί! Θυμάμαι πως όταν ήρθε, οι φίλοι του Ολυμπιακού έκραζαν και ο άνθρωπος σήμερα πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ με τα ωραία γκολ που σημειώνει! Τελοσπάντων πάμε στη μεταγραφή…

      Ο Ολυμπιακός πουλέτε  έκανε ήδη την πρώτη του μεταγραφή ενόψει καλοκαιριού. Ο Κοστίνια από τη Ρίο Αβε (ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη) έκλεισε και το καλοκαίρι θα είναι στου Ρέντη. Είναι 23 χρονών, δεξί μπακ, ο οποίος σύμφωνα με τους Πορτογάλους θα είναι το καλύτερο μπακ τα επόμενα χρόνια.

       Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έρχονται από την Πορτογαλία, ο Κοστίνια εφέτος έπαιξε σε 26 ματς. Πέτυχε 4 γκολ και είχε 4 ασίστ! Και μιλάμε για δεξί μπακ που έχει άμεση συμμετοχή σε 8 γκολ!

       Γι’ αυτό και στην Πορτογαλία υπάρχει μεγάλη κριτική σε Μπενφίκα και Πόρτο κυρίως για το γεγονός ότι έχασαν αυτόν τον παίκτη! Τον Κοστίνια!



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου