ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 2-1!

Πέμπτη 04 Απριλίου 2024





ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ 
ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ
ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (2-1) ΤΗΝ ΑΕΚ!

    Να πω από την αρχή πως ο Πορτογάλος ρέφερι φάνηκε και ήταν πολύ λίγος έως ελάχιστος για ένα τέτοιο υψίστης σημασίας παιχνίδι όπως ήταν το ντερμπυ Παναθηναϊκού - ΑΕΚ!  
    Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως δέχθηκε πρώτος γκολ, μπόρεσε να βρει την ψυχολογία, να ισοφαρίσει και μέσα σε δυο λεπτά να κάνει την ολική ανατροπή! 
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τούρκος προπονητής έστησε παγίδα στον Αργεντινό προπονητή της ΑΕΚ. Έδωσε χώρο στην ΑΕΚ και θωράκισε την άμυνα του! 
     Έτσι το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου έμεινε και στο περίπου 10λεπτο των καθυστερήσεων, τελικό αποτέλεσμα!
Ο ΒΙΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ!
     Η ΑΕΚ ξεκίνησε με δύναμη το παιχνίδι και στο 5 λεπτό ο Βιντα σημείωσε γκολ ανοίγοντας το σκορ 0-1! Η φάση του γκολ ξεκίνησε σε μια…αναμπουμπούλα στην εστία του Παναθηναϊκού! 
     Αμέσως μετά ο Παναθηναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10 σε σουτ του Ιωαννίδη η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη, χάνοντας οι πράσινοι την ευκαιρία να ισοφαρίσουν νωρίς!
Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΜΕ ΣΥΡΤΟ ΣΟΥΤ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ 1-1!
      Αυτή την φορά όλα έγιναν νόμιμα! Έτσι το γκολ που πέτυχε ο Μπακασέτας δεν ακυρώθηκε όπως  αυτό που είχε πετύχει με κεφαλιά λίγο πριν! Ήταν το 32 λεπτό και ο Μπακασέτας με δυνατό συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ΑΕΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1!
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-1!
       Δυο λεπτά μετά το 1-1 και ο Παναθηναϊκός έκανε την πλήρη ανατροπή! Στο 34 λεπτό ο Ιωαννιδης αφού πέρασε τον Μουκουντί βρέθηκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη τον πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 2-1 για τον Παναθηναϊκό! 
        Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι με τις ομάδες δίχως να φθάνουν στην επιτυχία ενός γκολ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου