ΣΤΟ…ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ!

Πέμπτη 04 Απριλίου 2024





ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ
ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 3-0!

   «Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός. Και μας νίκησε δίκαια…»! Τόνισε ο προπονητής του Άρη ο Ακης Μάντζιος.  
     Και έχει απόλυτα δίκιο ο κόουτς των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης. Με οκτώ λέξεις τα είπε όλα! 
     Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μόνο καλός αλλά και σκόραρε κιόλας! Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε εναν αγώνα! Το είδαμε και στο ντερμπυ με την ΑΕΚ όπου έφθασε επτά φορές κοντά στο γκολ χωρίς και να το πετύχει. Αντίθετα μάλιστα σε μια αντεπίθεση η ΑΕΚ σκόραρε στο 90+3!! 
     Δυστυχώς ο Άρης έπαιξε όπως συνήθως κάνει με έντεκα ξένους παίκτες! Ούτε ένα Ελληνόπουλο! Με επιμονή προσπάθησα και βρήκα δυο έλληνες στους αναπληρωματικούς! Ο Φετφατζίδης και ο Χουτεσιώτης! Όλοι οι άλλοι ήταν ξένοι!
     Με ότι καλύτερο και έτοιμο έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του, ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό. Χωρίς τον Ορτέγκα και τον Μασούρα.

ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ 1-0
     Ήταν το 6 λεπτό και από τα δεξιά ο Φορτούνης με καλοζυγισμένη σέντρα έδωσε ην ευκαιρία στον Ελ Κααμπί με καρφωτή κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Κουέστα κάνοντας το 1-0!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΕΣΤΑ!
      Στο 40 λεπτό ο Ελ Κααμπί κέρδισε πέναλτυ. Το κτύπησε ο ίδιος αλλά ο Κούεστα που δεν κινήθηκε από τη θέση στου έπιασε την μπάλα!
      Μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πάτησε αρκετές φορές την περιοχή του Άρη χωρίς να σημειώσει γκολ!
       Η κατάσταση δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέροχη και φυσικά είχε κατοχή μπάλας (56 με 60%) με αποτέλεσμα να επισκέπτεται συνέχεια την περιοχή και την εστία του Αρη!  
ΣΥΡΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΚΑΙ 2-0!
       Ο αγώνας είχε φθάσει στο 60 λεπτό και ο Ποντένσε με ωραία ενέργεια και δυνατό συρτό από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Κουέστα γράφοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό!
ΚΑΡΒΑΛΙΟ ΜΕ ΣΟΥΤ 3-0!
       Σε μια ακόμη οργανωμένη επίθεση ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ. Στο 89’ ο Ρίτσαρντς από τα αριστερά έκανε σέντρα και ο Καρβάλιο με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 3-0 για τον Ολυμπιακό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! 
        Ο Ολυμπιακός από την αρχή «κατέβηκε» στο γήπεδο μα μην αφήσει τον Αρη να…πάρει ανάσα! Έτσι κέρδισε δίκαια την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 3-0!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου