Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΑ 4-1!

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΚΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ 4-1! 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Ήταν ένας υγιεινός αγώνας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος χωρίς ιδιαίτερο κόπο επεβλήθη της Λαμίας που έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα νε 4-1!
      Στο Καραϊσκάκη είδαμε μια νέα ομάδα. Ο Ισπανός προπονητής Μεντιλίμπαρ που ρισκάρει άφησε δέκα παίκτες εξτος ομάδας δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν τι αξίζουν!
      Έτσι ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Λαμία χωρίς τον Τζολάκη (ξαναγύρισε ο Πασχαλάκης) τον Ροντινέι, τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, τον Φορτούνη, τον Ελ Κααμπί, και τον Μάρτινς. Με τον τρόπο αυτόν θέλησε ο κοουτς να δει νέα πρόσωπα και να ξεκουράσει κάποιους για το σπουδαίο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης με την Άστον Βίλα.
       Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα επιθετικά! Έτσι κέρδισε αρκετές μάχες στο πρώτο 15 λεπτό. Όμως την κλασική ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 18 όταν ύστερα από…στραβοκλωτσιά του τερματοφύλακα της Λαμίας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έχασε την μπάλα.
ΤΣΙΚΙΝΙΟ ΚΑΙ 1-0!
       Ήταν το 24 λεπτό και από τα αριστερά ο Ποντένσε «ζάλισε» την άμυνα της Λαμίας και έστρωσε στον Σικίνιο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίκτυα της Λαμίας κάνοντας το 1-0!
ΝΑΒΑΡΟ ΚΑΙ 2-0!
        Τρία λεπτά αργότερα στο 27 λεπτό ο Ναβάρο πήρε έξυπνη μπαλιά από τον Εσε προχώρησε και νε δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα διξτυα της εστίας της Λαμίας σημειώνοντας το 2-0!
         Η κατάσταση δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας και έφθασε πολλές φορές κοντά στο γκολ, που δεν άργησε να έρθει.
ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΠΛΑΣΕ 3-0!
          Ήταν το 52 λεπτό και η άμυνα της Λαμίας έκανε λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Ποντένσε και με ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Λαμίας ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0!
Ο 38 ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΣΙΤΣ ΚΑΙ 3-1
          Στο 64’ ο 38 χρόνος Τόσιτς ύστερα από ωραίες ενέργειες έπιασε δυνατό στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Πασχαλάκη μειώνοντας το σκορ σε 3-1!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤ 4-1!
         Δευτερόλεπτα πριν ο Διαμαντόπουλος σφυρίξει την λήξη ο Ολυμπιακός σε συνεργασία των Ελ Αραμπί και Ελ Κααμπί ο τελευταίος έστρωσε στον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος με δυνατό πλασαριστό σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 4-1 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα! 
         Η νίκη του Ολυμπιακού θεωρείται και είναι δίκαιη!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου