Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024



Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ
ΤΡΙΚΑΤΑΡΤΟ «BELEM» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ!
     Με σε μια πανηγυρική όσο και συγκινητική τελετή στο Καλλιμάρμαρο, η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε σήμερα στην Γαλλική Αντιπροσωπεία. Η Φλόγα παραδόθηκε «από τα χέρια του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, στα χέρια του προέδρου της οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024» Τονι Εστανγκέ μέσα σε μια λαμπρή και συγκινητική ατμόσφαιρα»! Να θυμίσουμε ότι «η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, άναψε στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία»! 
      Στη Μασσαλία η Ολυμπιακή Φλόγα θα φθάσει στις 8 Μαΐου. Εδώ στο λιμάνι θα την παραλάβει ο Γάλλος κολυμβητής Φλοράν Μανοντού, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος επί γαλλικού εδάφους  
     Συγκινητική ητσν η στιγμή που η παγκόσμια Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας και της Ελλάδος μα τις χιλιάδες των Ελλήνων να ξεσπά σε παρατεταμένα χειροκροτήματα!  
     Για την ιστορία να προσθέσουνε πως «Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Καλλιμάρμαρο  (Παναθηναϊκό Στάδιο) από την πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος ήταν o αρχηγός της Εθνικής Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου