ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ: ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024





ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ…

     Ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του και σκόρπισε το θρήνο και το κλάμα όχι μόνο στους δικούς του, αλλά σε όλη την Ελλάδα! 
     Ο λόγος για την τραγωδία του Πειραιά. Εδώ ένας αστυνομικός ειδικός φρουρός πάλευε καθημερινά για ένα έξτρα μεροκάματο. Μήπως ήρθε ο καιρός η Κυβέρνηση και η Πολιτεία γενικά να ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ; 
     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 31 ετών αστυνομικός επειδή ο μισθός του δεν έφθανε για τις υποχρεώσεις του δούλευε σς οικοδομές ή έκανε και ντελίβερι. 
     «Ο 31χρονος αστυνομικός βρήκε τραγικό θάνατο στην κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά.
Με την ίδια του τη ζωή πλήρωσε ο 31χρονος αστυνομικός, την προσπάθειά του να συμπληρώσει το εισόδημά του, καθώς βρήκε  επί της οδού Νεωρίων στον Πειραιά.
Ο άτυχος ειδικός φρουρός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος από το Ελεύθερο Γρεβενών άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από τα μπάζα που τον καταπλάκωσαν, παρά την προσπάθειά του να πηδήξει από τη στέγη του σπιτιού στο φορτηγό για να σωθεί.

Ο 31χρονος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά όπως λένε άτομα που τον γνώριζαν ήθελε να έχει οικονομική αυτάρκεια και γι’ αυτό έκανε και δεύτερη δουλειά. Όπως ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του αστυνομικού, στο παρελθόν εργαζόταν ως σερβιτόρος, διανομέας, όπου είχε και ένα ατύχημα, ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε οικοδομικές εργασίες. Είναι αλήθεια ότι προσπάθησε να σωθεί. Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 31χρονος αστυνομικός. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης, προτού καταλάβουν καλά – καλά τι είχε συμβεί» 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου