ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟΚ!

Δευτέρα 01 Απριλίου 2024





ΤΗ ΝΙΚΗ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ 2-3!

     Είναι γεγονός πως την νίκη την ηθέλαν και οι δυο. Την πήρε ο ΠΑΟΚ που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και σκόραρε σε όλες! Αντίθετα ο Παναθηναϊκός που από την αρχή είχε κατοχή μπάλας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει!  
     Και ναι ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!
     Πάθος. Δύναμη. Πέντε γκολ. Αποβολή. Και διαμαρτυρίες από τον Παναθηναϊκό γθα τη διαιτησία! 
     Ο Ντεσποτοφ που κέρδισε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και κέρδισε και τις κόντρες με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτυ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας της Αθηναϊκής ομάδας ανοίγοντας το σκορ (0-1) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο 2 λεπτό!
      Έως και το 25 λεπτό ο ΠΑΟΚ έφθασε δυο με τρεις φορές κοντά στο 0-2! Όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε διαφορετική άποψη! Έτσι ο Μπερνάρντ στο 29' με συρτό δυνατό σουτ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1! 
       Η χαρά των Παναθηναϊκών δεν κράτησε για πολύ. Στο 37 λεπτό ο ΠΑΟΚ με οργανωμένη επίθεση από τα αριστερά έδωσε την ευκαιρία στον Μπ. Τόμας, από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 1-2 για το δικέφαλο της Θεσσαλονίκης.
        Στα υπόλοιπα λεπτά και σε αυτά των καθυστερήσεων η κατάσταση δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή μπάλας, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το προβάδισμα, το 1-2!
         Ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο ημίχρονο διατήρησε την υπέροχη. Είχε κατοχή μπάλας και πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Σκόνταψε όμως σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα! 
      Την υπέροχη ο Παναθηναϊκός το γκολ ο ΠΑΟΚ. Ετσι στο 89’ ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης  κέρδισε πέναλτυ όταν στην κενή εστία ο Παλασιος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα. Την…εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σ. Σβαμπ και πέτυχε το 1-3!
       Στα 4 λεπτά των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ με τον Μπερνάρντ στο 90+3 και να μειώσει το σκορ σε 2-3 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα. 
        Στις δηλώσεις του ο Τούρκος προπονητής τόνισε πως είναι ντροπή να σφυρίζουν τέτοιοι διαιτητές!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου