ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ 

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..»!


     Από το Βήμα της Βουλής ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος απέκλεισε τους Βουλευτές όλων των κομμάτων  από τις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα, την Ανάσταση και το Πάσχα!   

    «Καλό θα ήταν να μην πάνε στην εκκλησία, αφού το Πάσχα είναι ιερό για τους πιστούς»! Είπε ο Βελόπουλος με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκαν κάποιοι πολιτικοί μέσα στους ΙΝ

για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

     Για όλα αυτά που λέει, ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης, ρωτήθηκε σχετικά από την Τηλεόραση του ΑΝΤ1. «Παράκληση, παραίνεση, έκκληση έκαναν στους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ότι καλό θα ήταν να μην πάνε στην εκκλησία, αφού το Πάσχα είναι ιερό για τους πιστούς. Επιμένω στην παραίνεση να μη διχάσουμε πάλι τους Έλληνες. Από τη στιγμή που πας αντίθετα στο δόγμα, δεν έχουν λόγο να πηγαίνεις στην Εκκλησία. Αν ήμουν αντίθετος στο Ισλάμ, δε θα πήγαινα στο τζαμί στο Ραμαζάνι. Είναι εναντίον στην ουσία του δόγματος όποιος ψήφισε αυτόν τον νόμο, δεν ξέρω αν είναι άπιστος, ξέρω τι ψήφισε».

Παράλληλα τόνισε ότι «εγώ ως πολιτικός προσπαθώ να προστατεύσω το πολιτικό προσωπικό της χώρας από παρόμοια συμπεριφορά. Δεν θα κάνω πίσω, το πιστεύω σας λέω. Μπορείς να πας σε οποιαδήποτε εκκλησία, να προσκυνήσεις οποιαδήποτε εικόνα, όμως επειδή θα έχει πολύ κόσμο το Πάσχα και θα είναι και κάποιοι ακραίοι, να μην προκαλέσουμε περιστατικά που θα εκθέσουν την Εκκλησία και την πολιτική. Σε μια εκκλησία το άγιο Πάσχα δεν πας για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως κάποιοι άθεοι πρώην πρωθυπουργοί που πήγαν με τη λαμπάδα τους για να γυρίσουν το κουμπί».

     Για το επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε. «Το ιερότερο πράγμα για μένα είναι η μάνα του άλλου. Το χειρότερο δεν είναι η μπουνιά, με εξόργισε ότι ανακάτεψε τη μάνα του. Όταν δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων σου, δεν αξίζει να είσαι βουλευτής», είπε και συμπλήρωσε ότι: «ο κ. Γραμμένος είναι άνθρωπος με τρία παιδιά, οικογενειάρχης, όλοι ξέρουν ότι είναι ήπιων τόνων, είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, είναι μποξέρ, μπορεί να έπεσε, αλλά σηκώθηκε εύκολα, έδειξε αυτοσυγκράτηση. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον στηρίξουμε. Τι λέει το νοσοκομείο; Κάταγμα στη μύτη, κάταγμα στον ώμο. Η μύτη δεν είναι από το πέσιμο».

     Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο συλληφθείς βουλευτής: «πήγε να τσουβαλιάσει ένα ολόκληρο κόμμα χρησιμοποιώντας τη μάνα του», συμπληρώνοντας ότι «ο πατέρας του κ. Φλώρου, ήταν στο κόμμα μας, τον διαγράψαμε προ ετών. Με το γιό δεν είχα κάποια σχέση».

Μιλώντας για το πρωτοφανές συμβάν είπε ότι: «μετά από το περιστατικό με τον κ. Γραμμένο, ενώ μιλούσα από το βήμα, ήταν κρυμμένος στο περιστύλιο και μου έκανε χειρονομίες άσεμνες και πρόστυχες. Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της βουλής και τον έδιωξε με τις κλωτσιές η Φρουρά της Βουλής. Αυτό είναι συμπεριφορά ζούγκλας» σημειώνοντας ότι: «αν είχα μια στο τρισεκατομμύριο στο μυαλό μου ότι έβρισε τη μάνα του, θα τον είχα διαγράψει τον κ. Γραμμένο. Από το μεσημέρι, οι δημοσιογράφοι έκαναν ένα έγκλημα: έβαζαν τον «βιαστή» να λέει ότι θέλει και ο «βιασμένος» δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ και η ΝΔ πήγε να στήσει ένα σκηνικό που δεν της βγήκε. Όλοι αυτοί που μίλησαν τα είπαν κάπως το πρωί και τα στρογγύλεψαν το απόγευμα. Ο αστυνομικός που ήταν μπροστά είπε ότι δεν άκουσε να βρίζει ο Γραμμένος».


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου