ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΛΕΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024



ΓΙΑ «ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» 

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!


    Στο χωριό μου λένε «όπου καπνός και φωτιά…»! Και ακόμη το «σήμερα θάφτουνε και αύριο κλαίνε…»! 

    Ίσως αυτό να μην το σκέφτηκε ο σύντροφος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερία ο ηθοποιός και βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης και προσπαθεί να δικαιολογήσει την είδηση περί χωρισμού του! 

     Έτσι «ο Διαμαντής Καραναστάσης απαντά στις φήμες για σύννεφα στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»! Όλες αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου διέψευσε έμμεσα ο Διαμαντής Καραναστάσης με αναρτήσεις του στο Instagram!

     Να πούμε λοιπόν πως ο ηθοποιός και βουλευτής σε μια από τις αναρτήσεις του στο Instagram κάνει λόγο για «κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»! 

     Να προσθέσουμε πως οι φήμες ξεκίνησαν με την απουσία του Διαμαντή Καρανταστάση, βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και συντρόφου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πριν από δύο εβδομάδες.

     Κι’ακόμη ο ηθοποιός παρέθεσε αρχικά μια φωτογραφία από την παρουσία του κάποια στιγμή στην τριήμερη συζήτηση.  Και μετά πόσταρε την επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, μέσω της οποίας ανέφερε ότι έπρεπε να λείπει κατά την ψηφοφορία γιατί ήταν άρρωστος και ότι ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου