ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: «ΑΦΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ…ΣΤΡΙΝΓΚ…»!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024





ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: «ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ  ΑΦΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ…ΣΤΡΙΝΓΚ!


     Μπράβο στη Μαρινέλλα η οποία όταν την ρώτησαν δεν χαρίστηκε σε κανέναν!  Τα είπε ΟΛΑ και μάλιστα ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ! 

    «Γεμίσαμε ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον που τραγουδάνε πλέι μπακ…»! Τόνισε στην αρχή της απάντησης της. 

     Και αφού καυτηρίασε τις σύγχρονε τραγουδίστριες σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουν για να βρίσκονται στον χώρο της μουσικής, κατήγγειλε ότι «σπρώχνονται» άφωνες, οι οποίες κάνουν καριέρα με... στρινγκ και playback!  

     Μάλιστα η Μαρινέλα αναφέρθηκε τονίζοντας πως «το φάλτσο, όσο στρινγκ και να δείξεις, το ακούει ο θεατής»! Και φυσικά κυρία του Ελληνικού τραγουδιού έχει απόλυτα δίκιο! 

      Βέβαια η Μαρινέλλα τόνισε πως «δε λέω, υπάρχουν καλές φωνές σήμερα, υπάρχουν ταλέντα. Αλλά, δυστυχώς, “σπρώχνονται” άφωνες κυρίως. Οι άφωνες που επαναλαμβάνω κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback»!! 

       Σε κάποιο σημείο της συζήτησης η Μαρινέλλα περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια εξόδου της με τον Αντώνη Ρέμο. «Είχαμε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο, σκύβει λίγο η αοιδός, να το…πρώτη μούρη το στρινγκ! Και στο χρώμα του δέρματος, μήπως και τσιμπήσουν οι “πεινασμένοι”. Μανούλα μου, που πας έτσι; Με το στρινγκ; Και θα κάνεις έτσι καριέρα; Αυτά σου λένε οι μάνατζερ -ο Θεός να τους κάνει- και γδύνεσαι με χαρά; Είναι τρομερό…»!

        Και φυσικά η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού υπογράμμισε χαρακτηριστικά για τις σημερινές τραγουδίστριες. «Ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον, όπου και να κοιτάξεις. Άσε τους κοιλιακούς. Όλες έξω τους κοιλιακούς. Δείχνει η μια, δείχνει και η άλλη. Πετάει κ*λο η μία, πετάει και η άλλη!», συνεχίζει και καταλήγει: «Δεν είμαι οπισθοδρομική, ούτε “παλιακιά” – παλιά ναι. Ζω, όμως, στο σήμερα και θλίβομαι με όλο αυτό που γίνεται. Δειξ’ το στρινγκ στον γκόμενό σου στο κρεβάτι, στην παραλία, όχι στην πίστα! Γιατί το φάλτσο, όσο στpινγκ και να δείξεις, το ακούει ο θεατής, δεν ξεχνιέται…

Αλλά ακόμα κι αυτό πια το σώζουν τα περίφημα playback. Πας σε ένα κέντρο και βλέπεις να προχωρά, να χαριεντίζεται και να μην κρύβει καν πως τραγουδάει “κονσέρβα”. Και σου λέω και για “φίρμα”, όχι μόνο για τα νέα κορίτσια. Και σκέφτομαι: “μα δεν ντρέπεται να πάει να κοροϊδέψει το κοινό;”. Εγώ έχω άγχος μην κλείσει καμιά φορά η φωνή μου και βγω στο κοινό λιγότερο καλή και μου σφίγγεται το στομάχι κι αυτές βγαίνουν και κοροϊδεύουν!»!

       Μαρινέλλα η κορυφαία του Ελληνικού τραγουδιού! 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου