Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024





ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 2-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
   «Στόχος μας αλλά και σκοπός μας είναι να αποκλείσουμε την Φενέρμπαχτσε και να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»! Είχε δηλώσει ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
     Και οι δυο αυτοί στόχοι επιτεύχθηκαν! 
     Ο Ολυμπιακός του Ολυμπιακού ήταν ανώτερος του δικεφάλου της Θεσσαλονίκης.
     Περίεργες ήταν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για το διαιτητή τονίζοντας πως ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό! 
     Τέτοιες δηλώσεις και μάλιστα από προπονητές δεν ωφελούν το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πάντως πως έγιναν κάτω από την ένταση και τη στενοχώρια που έχασε του αγώνα! 
     Δίχως πολλά βασικά στελέχη παρέταξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ενώ στην άμυνα επανέρχεται ο Ρέτσος απουσιάζουν ο Πορτογάλος κεντρικός Καρμο αμυντικός όπως και οι δυο ακραίοι μπακ, ο Ροντινέι και ο Ορτέγκα. Δεν αγωνίζεται ο Φορτούνης όπως και ο πρωτος σκόρερ ο Ελ Κααμπί. 
     Ο Μεντιλίμπαρ θέλησε σε ένα τέτοιο σπουδαίο παιχνίδι να χρησιμοποιήσει φρέσκα πόδια ύστερα από τα δυνατό ματς της Κωνσταντινούπολης όπου όλοι έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα και απέκλεισαν την Φενέρμπαχτσε!
ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ!
      Στο πρώτο 15 λεπτό ο Ολυμπιακός πέτυχε δυο γκολ με τον Ισπανό Ναβάρο! Και τα δυο ακυρώθηκαν ως οφσαιντ! Το ζητούμενο είναι πως για το δεύτερο γκολ υπήρξαν φωνές από τους φίλους  του Ολυμπιακού. 
      Ο Πορτογάλος διαιτητής από το ξεκίνημα του αγώνα δύσκολα έδινε φάουλ στον Ολυμπιακό σε αντίθεση με την ευκολία που σφύριζε υπέρ του ΠΑΟΚ όταν οι παίκτες του έπεφταν στο χορτάρι!!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΓΚΟΛ Ο ΚΙΝΙ 1-0!
     Ήταν το 27 ο Ναβάρο ανατράπηκε από τον Κουλιεράκη. Ο Πορτογάλος έδειξε με λίγη…καθυστέρηση την άσπρη βούλα. Το πέναλτυ που…υπέδειξε και ο VAR ρέφερι κτύπησε ο Ποντένς. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα που έτρεξε και την έφθασε πρώτος ο Κίνι ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
       Με 1-0 για τον Ολυμπιακό έληξε το πρώτο ημίχρονο και με πολλά παράπονα του Ολυμπιακού από τον Πορτογάλο διαιτητή.
       Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέροχη και η οποία καρποφόρησε στο 61 λεπτό.
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ 2-0!
       Ήταν το 61 λεπτό και σε οργανωμένη επίθεση των ερυθρολεύκων ο Ποντένσε έδωσε μπροστινή έξυπνη μπαλιά που εκμεταλλεύτηκε ο εντυπωσιακός Μάρτινς ο όποιος με υποδειγματικό τρόπο πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ κάνοντας το 2-0!
ΓΚΟΛ ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΙ 2-1 ΣΤΟ 90+2
        Σε μια φάση διάρκειας ο Μάρκος Αντονιο μέσα από την μικρή περιοχή και υπό την πίεση του Ρέτσου και παρά την προσπάθεια του Τζολάκη έστειλε την μπάλα στα του Ολυμπιακού μειώνοντας σε 2-1 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου