«ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024



ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Η ΑΕΚ όχι μόνο κατάφερε στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» να ανατρέψει το 1-0 και να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά έκανε και την ολική ανατροπή, κερδίζοντας 1-2 τον Άρη!
     Και μου αρέσει κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ που εκτελούν χρέη πρώτου…προπονητή αλλά πρωτίστως ασκούν κριτική του αγώνα σαν να είναι «δημοσιογράφοι»! 
     Όχι δεν είναι κακό!
     Το μόνο που τους λέω είναι πως ένας δημοσιογράφος γνωρίζει πως πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιες λέξεις κλειδιά για να κρίνει  εναν αγώνα!
      Πάντως απόψε στη Θεσσαλονίκη έγινε αυτό που έγραφαν και πίστευαν οι… «συνάδελφοι δημοσιογράφοι» οπαδοί της κιτρινόμαυρης ομάδας, που μίλαγαν «για παράρτημα και πως εάν το γυρίσουμε το ματς θα μιλάνε όλοι…»!
      Τελικά το γύρισαν τον αγώνα, αλλά δεν βλέπω κάποιον ή κάποιους να μιλάνε…
      Ήταν κάτι σαν να το περίμεναν!
      Να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έρχονται αγώνες με πολλές ανατροπές! Και ουδείς γνωρίζει ποιος τελικά θα κόψει το νήμα και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!!
      Για την ιστορία να πούμε ότι για τον Άρη σκόραρε ο Λ. Μορόν στο 36'. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τζ. Σιντιμπέ  στο 49'. Και πήρε τη νίκη με τέρμα του Ν. Αμραμπάτ στο 84 λεπτό!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου