Ο ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

     Όταν λίγο πριν από τη σέντρα Ολυμπιακού Φενέρμπαχτσε (3-2) εμφανίστηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο τερέν του «Γεώργιος Καραισκάκης», όπου ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλοεπιχειρηματίας,  ιδιοκτητης και προεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης τον τίμησε, οι 35.000 θεατές παραληρούσαν και ζητωκραύγαζαν για τον Ολυμπιακό και για τον διάσημο Γάλλο σταρ του ποδοσφαίρου!  
     Θα πρέπει να πούμε πως ο Βαλμπουενά έχει αγωνιστεί ξαι στην Φενέρμπαχτσε από όπου ήρθα στον Ολυμπιακό! 
     Συγκεκριμένα στο αθλητικό ρεπορτάζ διαβάζουμε. «Ένας άνθρωπος που συνδέει και τις ομάδες βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Ο λόγος για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα».
     Να σημειώσουμε πως «ο Γάλλος που συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού είχε παίξει για μία διετία στη Φενέρ από την οποία και αποκτήθηκε. Όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Βαλμπουενά γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα μόλις πήρε την τιμητική του πλακέτα πήγε μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών και άκουσε τον κόσμο να τραγουδάει το όνομα του»
     Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ματιέ μόλις έρθει από την Κύπρο θα αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου