ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024












Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 68’
ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ 3-0! ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ 3-2!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

     Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα σημείωνε ιστορικό θρίαμβο. Κατάφερε και πέτυχε νωρίς γκολ στο 8 λεπτό με τον Φορτούνη. Στη συνέχεια πέτυχε αλλά δυο και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0!  
     Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι με ένα αυστηρό πέναλτυ που σφύριξε ο Ελβετός διαιτητής μπήκαν στο παιχνίδι! Και με ένα δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Ιρ. Καχβετσί 74' πηγαίνουν στη ρεβάνς με άλλο αέρα. 
     Όμως ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ που ξέρει πια τι θέλει θα τηρήσει την παράδοση και θα πάρει την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη.    
     Νικητής στο…πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός!
     Το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και στο…δεύτερο αγώνα! 
     Με ότι ετοιμοπόλεμο και καλύτερο έμψυχο διαθέτει ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην προημιτελική φάση του Κονφερενς Λιγκ στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Στο αρχικό σχήμα και στη θέση του τιμωρημένου Ποντένσε, προτιμήθηκε ο Μασούρας αντί του Μάρτινς.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ 1-0!
     Ήταν το 8 λεπτό και ύστερα από πίεση του Μασούρα η μπάλα έφθασε στον Φορτούνη ο οποίος λίγο έξω από την περιοχή έπιασε δυνατό συρτό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Τουρκικής ομάδας σημειώνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ 2-0!
     Στο 32 λεπτό και μέσα σε ένα Καραισκάκη να παραληρεί ο Ολυμπιακός σημείωσε το δεύτερο γκολ. Ο Φορτούνης από τα αριστερά πέρασε όποιον ευρίσκε και έστρωσε στην κυριολεξία την μπάλα στον Γιόβετιτς που τον ακολουθούσε και ο οποίος με έξυπνο τρόπο την έστειλε στα δίκτυα της Φενέρμπαχτσε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 2-0!
     Στο 45+3 ο Τούρκος Καφετζή εκτέλεσε φάουλ έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά από το “Γ” της εστίας του Τζολάκη! Ηταν η μοναδική φορά που απειλήθηκε ο Ολυμπιακός! 
     Λίγα λεπτά πριν τραυματίστηκε και αποχώρησε με το φορείο ο παίκτης τη Φενέρμπαχτσε.
     Η κατάσταση δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός πίεσε διαρκώς την άμυνα της Φενέρμπαχτσε και έφθασε κοντά πολλές φορές κοντά στο γκολ.
     Έτσι στο 56’ ο Ελ Κααμπί από κοντά έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κτύπησε στο πόδι του τερματοφύλακα της Τουρκικής ομάδας και οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν κόρνερ! 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ ΤΣΙΚΙΝΙΟ 3-0!
     Ήταν το 56 λεπτό και ύστερα από συνεργασία της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης ο Τσικίνιο λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Τουρκικής ομάδας γράφοντας το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 3-0!
ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΤΑΝΤΙΤΣ ΚΑΙ 1-3
      Στο 68 λεπτό και εκεί που δεν το περίμενε κάνεις ο Ρέτσος υπέπεσε σε πέναλτυ κσι έδωσε την ευκαιρία στον Τάντιτς να κάνει το 1-3!  
ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ 2-3!
     Σε οργανωμένη επίθεση της Φενέρμπαχτσε ο Ιρ. Καχβετσί στο 74 από κοντά έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Τζολάκη μειώνοντας σε 2-3!
     Μετά την επιτυχία του γκολ ο Ιρ. Καχβετσί 74' με απαράδεκτη ενέργεια έδειξε στους φιλαθλους του Ολυμπιακού τη σημαία της Τουρκίας.
     Μέχρι και το τέλος του αγώνα η κατάσταση δεν  άλλαξε. Έτσι και παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων το 3-2 έμεινε έως και το τέλος του αγώνα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου