ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ!

Τετάρτη 03 Απριλίου 2024 





ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ 
ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ! 

     Διαστάσεις έχει πάρει η άγρια δολοφονία μιας νέας γυναίκας από τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα στην πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων! 
     Το ζητούμενο είναι. Γιατί ο σκοπός αστυνομικός δεν βγήκε από την σκοπιά του και να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα! Είναι αλήθεια πως ο σκοπός αυτός είχε κάνει φυλακή και διώκεται πειθαρχικά και ποινικά;
      Και πολλά ακόμη ερωτήματα…
      Ας δούμε τώρα το ρεπορτάζ 
    «Δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ένας άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε στο σημείο τραυματισμένος στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ο 39χρονος πρώην σύντροφός της ο οποίος εντοπίστηκε στο σημείο τραυματισμένος και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς συνοδεία αστυνομικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με μαχαίρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της πήγαινα στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο για επεισόδιο εις βάρος της. Ωστόσο ο δράστης την πρόλαβε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό. Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος».






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου