ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024



ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 

ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!


     Όταν ο Γάλλος ρέφερι του Αθηναϊκού ντερμπυ Ντελαζό δεν έδειξε την άσπρη βούλα στο 27 λεπτό την ώρα που ο Αραούχο ανέτρεψε τον Κώτσιρα, όλος ο πάγκος του Παναθηναϊκού σηκώθηκα και διαμαρτυρήθηκε, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να μοιράζει απλόχερα κάρτες! 

     Οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο. Ο Τεριμ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου ήταν έξαλλοι γιατί ο Ντελαζό δεν καταλόγισε το πέναλτι του Αραούχο στον Κώτσιρα στο 27ο λεπτό του αγώνα. 

     Έτσι κατευθύνθηκαν  προς το μέρος του Γάλλου διαιτητή στη φυσούνα για να διαμαρτυρηθούν. Ο Τούρκος προπονητής του είπε: «Δεν έχεις δώσει πέναλτι. Είναι 200% παράβαση μέσα στην περιοχή». Ο Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Τι είναι αυτά που κάνεις;».

     Ο Ντελαζό ήταν ατάραχος και απάντησε: «Κύριοι ηρεμήστε. Δεν υπάρχει τίποτα». Τότε έφτασαν στο σημείο ο Ζέκα, ο Λοντίγκιν και ο Βέρμπιτς. Οι αναπληρωματικοί των πράσινων ήταν πολύ εκνευρισμένοι και είπαν με τη σειρά τους στον ρέφερι της αναμέτρησης: «Δεν έχεις δώσει καθαρό πέναλτι». Το επίπεδο της έντασης ανέβηκε και χρειάστηκε η επέμβαση του Άρη Διαμαντόπουλου και των παρατηρητών του αγώνα για να μπορέσει ο Ντελαζό να φτάσει στα αποδυτήρια.

     Να πούμε πως οι πράσινοι στράφηκαν προς τον τέταρτο διαιτητή και φώναζαν: «Το ξεφτιλίσανε σήμερα. Το παράκανε». Ο Γιώργος Κοσμάς και άλλοι από την ΑΕΚ έλεγαν την ίδια ώρα: «Αφήστε ήσυχο τον διαιτητή».

Δεν υπήρξε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ομάδων εκείνη τη στιγμή. Αυτό πρέπει να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο.

     «Ο εκνευρισμός των Παναθηναϊκών άρχισε από το φάουλ στον Ιωαννίδη λίγο πριν από το πέναλτυ! Μάλιστα όπως ισχυρίζονται ο Κάλενς έκανε 4 φαουλ χωρίς ο Ντελαζό να καταλογίσει ούτε ένα! Όμως η φάση, που εξόργισε κυριολεκτικά τους φιλοξενούμενους και προκάλεσε σε μεγάλο βαθμό το «ντου» που αναφέραμε στην φυσούνα, έγινε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ στον χώρο του κέντρου. Ο Αραούχο δεν ήταν στα 9,15 μέτρα σύμφωνα με τον κανονισμό. Επιπλέον σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο Ντελαζό έπρεπε να δείξει την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ και να ζητήσει από τον Μπακασέτα να εκτελέσει ξανά το φάουλ ή να δώσει νέο φάουλ στο σημείο που έγινε η παράβαση με το χέρι.

Η απόφαση του Γάλλου διαιτητή για απλή επανάληψη της εκτέλεσης του φάουλ δεν προβλέπεται από τον κανονισμό!!!

Αυτή η φάση, ήρθε να «κουμπώσει» στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κώτσιρα και κυριολεκτικά έβγαλε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τα ρούχα τους. Πάντα σε συνδυασμό με όσα είχαν προηγηθεί χρονικά με τον Ιωαννίδη» σημειώνουν οι Παναθηναϊκοί! 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου