ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΥΘΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 



ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 

ΜΥΘΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

     Για την ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού της Κ19 μιλάει όχι μόνο η Ελλάδα και η Ευρώπη αλλά ο κόσμος όλος. 

     Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ανεπανάληπτο και σήκωσε το Youth League, διαλύοντας τη Μίλαν με 3-0 στον μεγάλο τελικό. 

     Για την μεγάλη και σπουδαία αυτή επιτυχία είναι λογικό ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλοεπιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

     Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός «είχε υποσχεθεί πριμ ύψους 500.000 ευρώ σε περίπτωση που οι νέοι της ομάδας του καταφέρουν και κατακτήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο, ωστόσο μετά από την εξαιρετική τους εμφάνιση στον τελικό κόντρα στη Μίλαν»! 

     Όμως οι πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται να λάβουν και σοβαρή αύξηση στο συγκεκριμένο ποσό, το οποίο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη. Ίσως ένα με ενάμιση εκατομμύριο ευρώ για τους μικρούς του Ολυμπιακού που έκαναν τον κόσμο να παραμιλάει από χαρά και ευτυχία! «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου σε όλους τους Έλληνες, ενώ παράλληλα σε δηλώσεις του, αποθέωσε τους νέους των «ερυθρολεύκων» και τόνισε πως πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον για την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών! Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε πως «ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου για το σύλλογο»! 

     Είναι γεγονός πως η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι επαγγελματικού επιπέδου και τα ταλέντα που υπάρχουν σε αυτή, θα γράψουν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

     Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε πως «ο Ρέτσος ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή και αποτελεί ταλέντο του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δείχνει τη δουλειά που πραγματοποιείται στο σωματείο, ενώ τόνισε πως 3-4 παιδιά των νέων προορίζονται ήδη για την πρώτη ομάδα»!   

     Και φυσικά δεν έκρυψε και το όνειρό του για κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου και με την ανδρική ομάδα, καθώς υπάρχουν οι ημιτελικοί του Europa Conference League απέναντι στην Άστον Βίλα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου