Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 



Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 

ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ! 

     Από την αρχή ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που μέσα σε λίγο καιρό μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό και από εκεί που τα είχε χάσει όλα διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά κυρίως το κύπελλο Κονφερενς Λιγκ, είχε δείξει το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα προπονητή Σωτήρη Συλαιδόπουλο! 

     Έτσι μόλις τα Ελληνόπουλα της Κ19 του Ολυμπιακού κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ και αναδείχθηκαν με το σπαθί τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ευρώπης ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε τον Συλαιδόπουλο, ο οποίος και αναλαμβάνει θέση δίπλα στον Ισπανό προπονητή! Πρέπει να πούμε πως ο Έλληνας προπονητής έκατσε στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού!

     Ήταν 10 Φεβρουαρίου όταν ο Συλαϊδόπουλος μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του έκατσε στον πάγκο της πρώτης ομάδας στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός νίκησε μα 4-0! 


Το τελευταίο του ματς


     Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «αυτό το οποίο έχει αποφασίσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για τη συνέχεια, είναι να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Μεντιλίμπαρ.

Ο αγώνας με τη Μίλαν στον τελικό του Youth League ήταν ο τελευταίος του Έλληνα κόουτς στον πάγκο των Κ19. Σίγουρα θα παρακολουθεί στενά τη συνέχεια της ομάδας των Νέων, αφού έχουν μπροστά τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League Κ19, αλλά ως πρώτος προπονητής θα είναι πλέον ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Είναι κάτι το οποίο έχει αποφασιστεί, έτσι ώστε και ο Συλαϊδόπουλος να είναι 100% με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου