ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 





ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 
     Αυτό που ζούμε τώρα αδω στην Αθήνα δρν είναι τίποτα στο δράμα που πέρασαν και ζουν στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στις περιοχές της Καλαμάτας. 
     Ναι είναι και στην Αθήνα ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ οι εικόνες από την αφρικανική σκόνη στον ουρανό της Αττικής
     Εικόνες σόκ
     Η αφρικανική σκόνη “πνίγει” όλη την Ελλάδα!
     Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι «ιδιαίτερη  
εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από την «επέλαση» της αφρικανικής σκόνης στον ουρανό της Αττικής»!
     Είναι αλήθεια πως σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου του 2924 απόκοσμες εικόνες σχηματίστηκαν από το τεράστιο πέπλο αφρικανικής σκόνης που κάλυψε τον ουρανό της Ελλάδας.
     Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Η Αθήνα, η Καλαμάτα, η Πρέβεζα πνίγηκαν από το... κίτρινο νέφος»!
     Να προσθέσω πως το «επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τη Δευτέρα 22/04 και τηην Τρίτη 23/04, ήταν η κορύφωση του φαινομένου»! 
     Τώρα και σύμφωνα με με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, «την Τρίτη 23/04 εκτός από τις πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης που περιόρισαν την ορατότητα, είχαμε και λασποβροχές κυρίως στη βόρεια και δυτική χώρα.
     Και τέλος να προσθέσω πως την Τετάρτη 24/04 η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της σκόνης στα Δωδεκάνησα και την προοδευτική απομάκρυνσή της προς τα ανατολικά.
     Υπομονή μπόρα συγγνώμη σκόνη είναι θα περάσει.  
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου