ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024



ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Η ώρα έφθασε!
     Ο Ολυμπιακός άλλαξε πίστα. 
     Ανέβηκε. 
     Και βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Κονφερενς Λιγκ που θα γίνει τον άλλο μήνα στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
     Απόψε στην Πόλη στην Κωνσταντινούπολη ο θρύλος παίζει την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του Κονφερενς. 
     Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός πλασμένος για τα δύσκολα βρίσκεται στην Τουρκία με στόχο και σκοπό να επιστρέψει με την πρόκριση. Θα ήταν ποιο εύκολο το έργο του εάν το 3-0 ή εστω το 3-1 του πρώτου αγώνα παρέμενε καη δεν γινόταν 3-2! 
     Όμως ακόμη και έτσι ο θρύλος μπορεί να φύγει από την πόλη με το τρίποντο. Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός θα πρεσάρει όπως και στο πρώτο παιχνίδι την Φενέρμπαχτσε από την έναρξη του αγώνα και θα την αναγκάσει σε παθητικό ρόλο, να κάνει λάθη ώστε να τα εκμεταλλευτεί! Ειδικός σε αυτά ο Ποντένσε που ως ικανός ντριπλερ θα εισβάλει στην περιοχή των…καναρινιών και θς σκοράρει. Εκείνον που φοβούνται περισσότερο είναι ο Φορτούνης ο οποίος μπορεί να σκοράρει άνετα και οποιαδήποτε στιγμή! Στην άμυνα δεσπόζει ο υψηλόσωμος Πορτογάλος Καρμο και στη μεσαία γραμμή ο Εσε και τα άλλα παιδιά. Στα άκρα της άμυνας με επιθετικές ορέξεις ο Ροντινέι και ο Ορτέγκα. Και στην επίθεση ο Ελ Κααμπί,  ο Γιόβετιτς και ο Μασούρας έτοιμοι για να…πυροβολήσουν την αντίπαλη εστία. 
     Ιστορικά να πούμε πως ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε έχει μόνο νίκες! Στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει την Τουρκική ομάδα, το 2021 με 3-0 στην  Κωνσταντινούπολη  και 1-0 στον Πειραιά και την απέκλεισε. 
      Θρύλε μόνο εσύ μπορείς.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου