ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024



ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΗΝ 
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ!
 
     Ο Γιώργος Αυτιάς ο γνωστός, ο διασημος δημοσιογραφος που για 35 χρόνια τον ακούγαμε και…έμπαινε στα σπίτια μας και νας ενημέρωνε για την οικονομική κατάσταση της χώρας, για τους μισθούς και για τις συντάξεις δίνοντας μάλιστα και στην εκάστοτε κυβέρνηση προτάσεις-λύσεις είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. 
     Είναι αλήθεια. Ο λαός έχει αγκαλιάσει τον Γιώργο Αυτιά και τον θεωρεί και είναι «δικό μας παιδί» και «άνθρωπος της διπλανής πόρτας»! 
     Έτσι μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του καλού και αδελφικού μου φίλου Γιώργου Αυτιά, ο κόσμος τάχθηκε ανεξάρτητα από σε ποιο κόμμα ανοίκει δίπλα του και κοντά του. 
      Μάλιστα σε πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση ο Γιώργος Αυτιάς «Διέλυσε τα κοντέρ»! 
      Να πούμε πως ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για το πώς πάνε οι γαλάζιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ο Γιώργος Αυτιάς σάρωσε και σαρώνει! Κοντά του οκως λένε η Ελεωνόρα Μελέτη και φυλακισμένος στην Αλβανία Φρέντι Μπελέρη. 
      Έτσι ο Γιώργος Αυτιάς αναδείχθηκε «Πρώτος των πρώτων»! Η αποδοχή του στη Βόρεια Ελλάδα φτάνει το 50%, σύμφωνα με τον Τύπο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Και καθαρά δεύτερη έρχεται η Ελίζα Βόζενμπεργκ.
       Τα αλλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται. Αρκετά ψηλά και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ακολουθούν σε κατάσταση… σφαγής, με πολύ μικρές διαφορές, Πύρρος Δήμας, Μαρία Σπυράκη, Βούλα Πατουλίδου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Δημήτρης Τσιόδρας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου