ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ ΚΛΕΙΤΟ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024



ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 
     Όταν σήμερα διάβασα την ανάρτηση της καλής φίλης μου και συναδέλφου της Λινας Κλείτου με την οποία φανερά στενοχωρημένη μας ενημέρωνε πως ο αγαπημένος της πατέρας, ο για δεκαετίες καλός μου φίλος υπουργός εσωτερικών επί  Νέας Δημοκρατίας ο ευπατρίδης Νίκος Κλείτος αναχώρησε για το μεγάλο και χωρίς επιστροφή ταξίδι του, τα μάτια μου βούρκωσαν.
     Και όλα όσα περάσαμε στη δική μας εκείνη εποχή, πέρασαν από μπροστά μου οπως μια καλογυρισμένη κινηματογραφική ταινία! Οι κοινοί αγώνες μας. Οι δεκάδες Ραδιοφωνικές και Τηλεοπτικές συνεντεύξεις μας,    στη δική μας ΕΡΤ  ΕΡΑ που ομολογουμένως έπιασαν τον παλμό και άγγιξαν την καρδιά του λαού,    άφησαν εποχή. Άλλωστε ο Νίκος Κλείτος δεν μάσαγε τα λόγια του. Απαντούσε με χαμόγελο και κυρίως με ειλικρίνεια σε ολες τις ερωτήσεις μου. 
      Είναι αλήθεια,   ο αείμνηστος Νίκος Κλείτος που από σήμερα είναι στα δεξιά του Κυρίου Μας και κοσμεί την γειτονιά των Αγγέλων,    για την οικογένεια του και για όλους εμάς αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. 
      Βέβαια όπως είπα και στην αγαπημένη του κόρη την καλή μου φίλη και συνάδελφο μου Λίνα Κλείτου, πεθαίνει κάποιος όταν οι άλλοι τον ξεχνούν. Η οικογένεια του και εμείς οι φίλοι του δεν θα τον ξεχάσουμε ποτε! 
       Νίκο καλό σου ταξίδι. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου