ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟΨΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ


     Απόψε στο γεμάτο «Γεώργιος Καραισκάκης», ο Ολυμπιακός στα πλαίσια των προημιτελικών αγώνων του Κόνφερενς Λιγκ (των οκτώ ομάδων) υποδέχεται την Τουρκική Φενέρμπαχτσε! 

     Είναι ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι το θέλουν πολύ! Και γι’αυτό όπως είπε ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα οι παίκτες του, έχουν πάρει εντολή να παίξουν δυνατά, προσεκτικά, μαρκάροντας ψηλά, ασκώντας πίεση στους αμυντικούς της Τουρκικής ομάδας. Στόχος είναι να κλέψουν μπάλες και να μπορέσουν στη συνέχεια να σκοράρουν, απέναντι σε μια συγκροτημένη ομαδα! 

     Ο Ολυμπιακός που έχει μάθει στα δύσκολα έχει σκοπό και στόχο τη νίκη και μάλιστα με τέτοια διαφορά ώστε να πάει σε μια εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη με λιγότερο άγχος! 

     Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο Μάρτινς θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ποντένσε. Ενώ κάτω από τα δοκάρια θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι, ο Τζολάκης που βρίσκεται σε φόρμα. 

     Ιστορικά; Θα πρέπει να πούμε πως ο Ολυμπιακός έχει  καλό…παρελθόν με τη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός. 

     Οι ερυθρόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα στη φάση των ομίλων του Europa League το 2021 όταν είχαν καταφέρει να πάρουν νίκες και στα δύο παιχνίδια, σε Πειραιά και Κωνσταντινούπολη. Στο πρώτο ματς στην Τουρκία οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-0 ενώ στο δεύτερο στο Καραϊσκάκη είχαν πάρει άλλη μία νίκη αυτή την φορά με 1-0!

       Ας ελπίσουμε πως και απόψε η ιστορία θα είναι με το μέρος μας και θα επαναληφθεί! Άλλωστε εδώ είναι Πειραιάς! 

 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου