ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024



ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ!

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!


     Μέχρι και τώρα ζήσαμε ένα μικρό καλοκαιράκι! Όλα αλλάζουν για τις επόμενες ημέρες. Έρχονται βροχές και καταιγίδες! Ενώ θα έχουμε ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας! 

     Σύμφωνα να την ΕΜΥ θα έχουμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού στην Αττική, όπου αναμένονται βροχές! Ισχυρά φαινόμενα αναμένονται για σήμερα Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της χώρας. Και φυσικά μα τον αέρα ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης!

     Έτσι η ΕΜΥ προβλέπει.  

     Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά στα βόρεια έως 7 μποφόρ.

     Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της, κυρίως στα δυτικά, κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου. Θα φτάσει στα δυτικά τους 23 με 25 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου».

   ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! 

     Για σήμερα Τετάρτη, 17 Απριλίου υπογραμμίζει πως: «Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, από το μεσημέρι στη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη είναι πιθανό κατά τόπους να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

     Να πούμε πως με όλα αυτά ευνοείται και η 

μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι και από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βορειοδυτικά τους 18 με 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 26 βαθμούς Κελσίου. 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου