Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΟΚΟΛΟΣ... «ΠΗΡΕ» ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024



Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1–!
     Από εκεί που δεν το περίμενε!
     Όλοι θεωρούσαμε φαβορί τον ΠΑΟΚ και λέγαμε πως ο ΠΑΟΚ στην Λαμία θα περάσει εύκολο απόγευμα! 
     Όμως τα πράγματα δεν ηρθαν έτσι! 
     Η Λαμία που προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το γκολ αυτό το κράτησε μέχρι και το 110 λεπτό (ο ρέφερι κράτησε δέκα λεπτά καθυστερήσει συν τρία ακόμη επί των καθυστερήσεων!!) όταν και ισοφάρισε σε 1-1! 
     Ένα αποτέλεσμα που θεωρείται δίκαιο! 
     Να πούμε πως η Λαμία έπαιζε από το  λεπτό με δέκα (10) παίκτες λόγω αποβολής του Αμαράλ ο οποίος, όταν ο ρέφερι Κατσικογιάννης σφύριξε σε  βάρος του φάουλ,  τον έβρισε στα αγγλικά «άντε γ@μ..υ» (διακρίνεται τι ακριβώς λέει…) και από εκεί μετά η Λαμία έχασε τη συνοχή της! Βέβαια ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί της Λαμίας που φώναζαν εν χωρώ για τον Κατσικογιάννη «πουλημένε-πουλημένε»! Στις διαμαρτυρίες πήρε μέρος και ο πάγκος της Λαμίας. Έτσι ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σλίβκα και άρα κόκκινη! 
     Για την ιστορία η Λαμία σημείωσε το 1-0 με τον Β. Σλίβκα στο 45+4'! Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με το. Σ. Σβαμπ 90+10' και τη στιγμή που η τοπική ομάδα έπαιζε με δέκα! 
     Να προσθέσουμε πως και οι δυο αποβολές έγιναν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Αποβλήθηκαν ο Π. Αμαράλ 90+1' και ο Β. Σλίβκα 90+1'
      Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν πως τα δέκα λεπτά καθυστέρηση που κράτησε ο Κατσικογιάννης ήταν πολλά. Και φυσικά κράτησε αλλά τρία για καθυστερήσεις μέσα στη 10 λεπτή καθυστέρηση…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου