ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024





ΤΟ 1-1 ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ 
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΡΗ! 
     Ο Ολυμπιακός που έπαιξε ωραία μπάλα και είχε την υπέροχη δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αρη που έπαιξε πολύ σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις υπέρ του δεόντως σκληρά!  
     Με όλα του τα αστέρια (δίχως ομως τον Ποντένσε από την αρχή…) Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε το Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» στον αγώνα με τον Άρη.
    Ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπεροχή! 
    Είχε κατοχή μπάλας 65% και πάτησε πολλές φορές στην εστία της ομάδας της Θεσσαλονίκης! 
    Το πρώτο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Άρη τελείωσε 0-0!
     Με την έναρξη του δεύτερου ημίχρονο και σε αντεπίθεση του Αρη οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ!
ΓΚΟΛ ΜΟΡΟΝ 1-0!
     Ήταν το 48’ και σε αντεπίθεση του Αρη  ο Λ. Μορόν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Τζολάκη ανοίγοντας το σκορ!
Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ 1-1!
     Πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός αξιοποίησε την υπέροχη του και με τον Ελ Κααμπί ισοφάρισε σε 1-1! Η μπάλα είχε κατεύθυνση την εστία ύστερα από σουτ από τα αριστερά του Μάρτινς. Πήρε όμως τη…δόξα ο Ελ Κααμπί που την πρόλαβε καη πάνω στη γραμμή την…έσπρωξε στα δίκτυα!  
     Παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού το 1-1 παρέμεινε και ο Ολυμπιακός που βρέθηκε μπροστά σε εναν εχθρικό Άρη άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στο Χαριλάου! Όπως μεταδίδουν οι  συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη ο Άρης έπαιξε περισσότερο σκληρά με τον Ολυμπιακό απ’οτι σε άλα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!   
     Το 1-1 αδικεί τον Ολυμπιακό που ήταν ανώτερος του Αρη!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου