Η ΤΟΤΕ ΕΠΟ, ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024



     Από το «ΛΕΥΚΩΜΑ ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ» που ιστορικά μας γυρίζει πίσω δεκάδες χρόνια «δανειστικά» σήμερα μια σελίδα η οποία είμαι βέβαιος πως θα σας εντυπωσιάσει! Το θέμα είναι από εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η τότε ΕΠΟ!  

           Δεν είναι υπερβολή. Είναι η πραγματικότητα. 
           Εκείνα τα χρόνια η τότε ΕΠΟ διοργάνωνε με 
           το τέλος της σεζόν ειδική εκδήλωση για τους 
           δημοσιογράφους!

ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΗΞΕΡΑΝ…

     Ψάχνοντας στο φωτογραφικό αρχείο μου (έχω περισσότερες από 15.000 φωτογραφίες) «έπεσε» στα χέρια μου η φωτογραφία που βλέπετε!
     Διακρίνονται μαζί μου δυο συνάδελφοι, οι οποίοι είναι αλήθεια έγραψαν χρυσή ιστορία στις ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ιστορίες! 
      Δίπλα μου ο αείμνηστος Αντώνης Πυλιαρός, τον οποίο ΚΑΘΕ Κυριακή ακούγαμε να περιγράφει τον Ολυμπιακό που ήταν η αδυναμία του ή το ντερμπυ της ημέρας. Να θυμίσω ακόμη πως ο αείμνηστος φίλος  μου Αντώνης Πυλιαρός μετέδιδε με επιτυχία και τις Εθνικές παρελάσεις.
      Απέναντι μου και κοντά στον Αντώνη, ένας άλλος καλός μου φίλος ο αείμνηστος Βασίλης Γεωργίου ο οποίος εκτός από τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις έγραψε ιστορία στην μετάδοση του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ευρώπης στο μπάσκετ ΑΕΚ Σλάβια Πράγας με 89 - 82 στο Καλλιμάρμαρο που ήταν κατάμεστο με πάνω από 80.000 θεατές! Ένας αριθμός ρεκόρ για τα παγκόσμια αθλητικά δεδομένα, σε αγώνα μπάσκετ!
     Είμαστε και οι τρεις καλεσμένοι του τότε προέδρου της ΕΠΟ με τον οποίο συνομιλώ όπως βλέπετε και στην κυριολεξία ιστορική φωτογραφία!  
     Περισσότερα στο Λεύκωμα που ετοιμάζουμε! 
Γιωπργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου