ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Δευτέρα 08 Απριλίου 2024







ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!
ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΕΠΤΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ  
ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ 
ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 5-1! 
     Ναι.
     Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλει ο κόσμος του. Ο Ολυμπιακός που σκορπά πανικό στην αντίπαλο ομάδα. Και ναι είναι ένας Ολυμπιακός από τα παλιά!  
     Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με γενναίο ροτέισον παρέταξε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του με την Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος».
     Ειναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός πρόσεξε τον αγώνα. Πήρε τη νίκη για να είναι κοντά στους πρωτοπόρους και περιμένει!
     Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε αρκετές φορές στην περιοχή της Λαμίας. Είχε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία της Λαμίας. 
     Από την πλευρά της η Λαμία με τον Τσιλούλη ζήτησε…πέναλτυ λίγο πριν από την επιτυχία του γκολ του Ολυμπιακού, όταν σε μονομαχία με τον Ρίτσαρντς έπεσε κάνοντας…θέατρο, ευτυχώς που ο διαιτητής του χαρίστηκε!  
Ο ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΜΕ ΣΟΥΤ 0-1!
     Ήταν το 22 λεπτό και από τα δεξιά ο Μάρτινς έκανε έξυπνη πάσα στον Γιόβετιτς ο οποίος με…στροφή στη μικρή περιοχή έπιασε δυνατό σουτ και έστειλα την μπάλα στα δίκτυα της εστίας της Λαμίας κανοντας το 0-1!
ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΚΑΙ 0-2!
      Τέσσερα λεπτά μετά στο 26 ο Τσιλούλης (που για δεύτερη φορά ζήτησε πέναλτυ!!!) ανέτρεψε τον διεθνή Μαυροβούνιο που τον είχε περάσει και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτυ κτύπησε ο Ελ Κααμπί και πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού!
ΑΥΤΟΓΚΟΛ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ 0-3!
       Στο 45+1 (ο διαιτητής Τσακαλίδης είχε δείξει δυο λεπτά) ο Γιόβετιτς από τα δεξιά έκανε μέτρα, ο Μαροκινός όπως φάνηκε με κεφαλιά παρά την πίεση του Παπαδόπουλου έστειλα την μπάλα στα δίκτυα της Λαμίας κάνοντας το Λαμία Ολυμπιακός 0-3! Λίγο αργότερα το γκολ κατακυρώθηκε στον Παπαδόπουλο και θεωρήθηκε ως αυτογκόλ!  
       Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέροχη, έχοντας κατοχή μπάλας! Μάλιστα έφθασε πολλές φορές στην περιοχή της Λαμίας!
ΚΟΡΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ 0-4!
        Η υπέροχη του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο καρποφόρησε στο 81 λεπτό! Από τα δεξιά ο Εσε έπιασε δυνατό σουτ, ο Κορνεζος στην προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-4 για τον Ολυμπιακό!
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ 0-5!
        Στο 85 λεπτό ο Ελ Αραμπί αφού ξέφυγε από τους αντιπάλους του και μα έξυπνο τρόπο πέρασε με συρτό τεχνικό σουτ την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα της Λαμίας σημειώνοντας το 0-5!
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ…ΤΙΜΗΣ Ο ΛΑΚΕ 1-5!
        Δύο λεπτά πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Τ. Λάκε στο 88 λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού σημείωσε το μοναδικό γκολ (τέρμα της τιμής!) της ομάδας του και έκανε το τελικό 1-5! 
         Ο Ολυμπιακός που έπαιξε χωρίς επτά βασικούς παίκτες του (τους ξεκούρασε…) έδειξε πως διαθέτει παίκτες ικανοί να πάρουν την ομάδα στους ώμους της!
          Δίκαιη η νίκη επι της Λαμίας! Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε καη κατοχή μπάλας που ξεπέρασε και το 58%!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου